Blinkennek sürgős a dolog

2021. május 1. 12:37

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Manapság azok akarnak leginkább gyereket, akiknek a természet rendje szerint nem lehetne gyerekük.

„Mottó: Amerikai külügyminiszter: Sürgetjük a magyar kormányt, hogy biztosítson nyitott médiakörnyezetet.

Az életünk mindenféle sürgős dolgok egymásutánja. Például abortuszisten rémületes fanatizmusa ellenére meg kell születnünk, ami manapság, fehér, keresztény, hetero emberként a legnehezebb. Lassan megszólnak miatta, ha ilyenként megszületsz, na.

Manapság azok akarnak leginkább gyereket, akiknek a természet rendje szerint nem lehetne gyerekük. Férfivá operált nők, nővé operált férfiak, egyéb aberráltak. Ezek délelőttönként szigorú konferenciákat tartanak arról, hogy az emberiség túlszaporodik és elpusztítja a Földet, ezért a haladók és a »felébredtek« belátják, hogy nem szabad gyermeket vállalni – vö.: »Egy csecsemő rengeteg szén–dioxidot termel.« Ugyanők délután felszabadult konferenciákat tartanak arról, hogy gyermeket akarnak szülni, örökbe fogadni, görebekben és lombikokban kotyvasztani, mert az elidegeníthetetlen joguk őnekik. A többségi társadalomnak pedig természetesen kötelessége mindezt tolerálni és fizetni.

A többségi társadalom pedig még mindig fél megadni a megfelelő választ ezeknek, mert rettenetes kivégzések szemtanúja ilyen esetekben, amely kivégzések az úgynevezett »nyilvánosság« virtuális tereiben zajlanak, de ha a BLM vagy egyéb jakobinus–bolsevik–marxista szerveződések tevékenységét figyeljük, azt tapasztaljuk, hogy a virtuális kivégzések soha nem képzelt gyorsasággal váltanak át valódi kivégzésekké és lincselésekké, amelyeket a »független« média délelőtt megért, délután pedig már ünnepel – vö.: »szabadság« és »demokrácia«.

A többségi társadalom másfelől azért nem ér rá megfelelő választ adni, mert sürgős dolgai vannak. Gyermeket nemz, szül, dolgozik, teremt, alkot, hozzáad valamennyit minden nap őfelségéhez, a GDP-hez – vö.: »Sertés testét, az undokot, én / Simogattam. Ő remegett. / „Nézd meg, ki vagyok” (súgtam neki) / S meglékeltem a fejemet, / Agyamba nézett s nevetett.« Minderre pedig többek között azért van szükség, mert ellenkező esetben a BLM-aktivisták nem tudnának mit hazavinni a szupermarketekből a fosztogatásaik alkalmával, s lássuk be, az a demokrácia halála lenne.”

Nyitókép: Dursun Aydemir / Anadolu Agency / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyitott médiakörnyezet, nyitott társadalom és nyitott határok!

Mit nem lehet ezen megérteni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés