Menczer: Egy árva szót sem szólt a baloldal a német-kínai kormányközi megbeszélésre

2021. május 1. 13:42
Hogy van ez, kedves baloldal? – tette fel a kérdést az államtitkár.

Három napja került sor a 6. német-kínai kormányközi megbeszélésre, s mint Menczer Tamás írta, a két fél hangsúlyozták a nemzetközi együttműködés fontosságát a járvány elleni küzdelemben, tekintettel az oltások globális ellátására és az utazás megkönnyítésére szolgáló oltási igazolások elismerésére is.

Nyilatkoztak arról is, hogy a két ország kapcsolatának erősségét jelzi, hogy Németország Kína első számú kereskedelmi partnere Európában, Kína pedig Németország első számú kereskedelmi partnere Ázsiában. A kiemelt gazdasági együttműködés mellett számos területen kooperálnak, például a külpolitikai konfliktusrendezésben, klímavédelemben, egészségügyben, mezőgazdaságban, társadalmi kérdésekben vagy a fenntartható fejlődésben, illetve külön hangsúlyozták a közös cselekvési tervet.

Na, gondoltam, most aztán a német kormány megismeri a magyar baloldalt, jön majd, hogy kiszolgáltatják Németországot Kínának, növekszik a keleti befolyás stb. De semmi. Egy árva szó sem”

írta bejegyzésében a külügyi államtitkár, emlékeztetve: a baloldal folyamatosan támadja a kínai vakcinát, és a Fudan Egyetemet.

Nyitókép: Yue Yuewei / Xinhua / AFP

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen, azért nem szólnak a demokrata-haladárok az ügyről, mert Németország - jog-ál-lam.
És aki jog-ál-lam, az a jog mentén halad, ergo: NEM TÉ-VED-HET, még ha akarna, akkor sem.
Hogy ezt Menczer, aki államtitkár, nem tudja, bizonyítja a tétel érvényességét, aki ilyesmit tesz szóvá, az viszont értelemszerűen csakis nem jogállami szinten gondolkodik...

Azta! Nejed ahhoz KSH kell, hogy megértsd, hogy halálos járványidején többen halnak meg, mint amikor nincs? Azt hittem, 10 évestől fölfelé, erre mindenki rájön magától.

Ez az elmeroggyant dékásoknak nem megy maguktól?

Annyira ostoba vagy, hogy még arra sem jöttél rá, hogy dékás vagy?
A feleséged tart egy hetes tréninget, hogy nehogy elfelejtsd, kire kell szavazni? Jól magold be!

Javaslom, hogy keress 2020-ból és 2021-bő ki két azonos márciusi napot, és ha jól választasz, akár 25-szörös, vagy 30-szoros halálozási növekedést is kimutathatsz. Lehet játszadozni az adatok önkényes összevetésével, csak az a járvány terjedésének hullámzása miatt nem jó semmire.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés