Székesfehérváron is hatalmas a sorban állás az oltásért

2021. április 30. 13:03
Vizet oszt és mobilmosdókat állít fel a székesfehérvári Várgondnokság az oltásra várakozó polgároknak – írta meg Facebookon Cser-Palkovics András polgármester.

Bejegyzést tett közzé pénteken délben Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere. A bejegyzés szerint a megyeszékhelyen is hatalmas sorok alakultak ki a Pfizer-vakcina felvételére. 

„Mivel nagyon sokan érdeklődnének a Pfizer vakcina mai beadása iránt, az időpontfoglaló oldal pedig nem, vagy csak akadozva működik komoly sorok alakultak ki az oltópontoknál.

Sajnos önkormányzatként nincs lehetőségünk befolyásolni az oltási program bármilyen elemét,

de minden létező segítséget felajánlottunk a Kórháznak, valamint a sorban állók számára hamarosan vizet osztunk és mobilmosdókat állítunk fel a Városgondnokság segítségével” – írta a polgármester, és reményét fejezte ki, hogy a helyzet mielőbb megoldódik. Cser-Palkovics András posztja végén megköszönte az oltásra várók türelmét, és az oltópontokon dolgozók rendíthetetlen kitartását.

Fotó: Facebook

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kínai szar bezzeg már nem is jó a sok panelprolinak meg a nyuggereknek???? -kérdezte a helyi Döbrögi, aki az egyik politikai párt potentátja országgyűlési szinten.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés