Hadházy szerint káosz van, Kanász-Nagy azonnali lemondásra szólította fel Orbán Viktort

2021. április 30. 14:59
A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy ne csak egy napra, hanem mostantól folyamatosan, mindennap tegyék lehetővé az összes nyugati oltás foglalását.

Amint arról mi is beszámoltunk, hatalmas sorok állnak az oltópontoknál, ahol előzetes regisztráció után Pfizer-vakcinával is lehet oltakozni. Az érdeklődés miatt még a regisztrációs honlap is akadozott reggel, később az operatív törzs sajtótájékoztatóján kiderült, terheléses támadás állhatott a háttérben.

A kialakult helyzetre rárepültek az ellenzéki politikusok is: Hadházy Ákos „hatalmas káoszról” írt Facebook-oldalán. Úgy fogalmazott, a hétvégi focimeccsek és a júniusi Eb-mérkőzések érdekében ma egy „Oltásra Éhezők Viadala” zajlik.

„A Tábornok bejelentette, hogy van Pfizer (de a jövő héten már nem lesz), a regisztrációs rendszer összeomlott, hatalmas sorok állnak az oltópontokon” – írta az ellenzéki politikus.

„Erős hét lett ez Miniszterelnök Úr Szerdán kilopja a haveroknak az állami vagyont, csütörtökön bejelenti, hogy átverés volt az egész, pénteken pedig tanúbizonyságot tesz totális alkalmatlanságáról” – ezek már Kanász-Nagy Máté szavai.

Az LMP társelnöke azonnali lemondásra szólította fel a miniszterelnököt. „Tudja miniszterelnök úr, egy ország vezetését, egy pandémia kezelését nem lehet a szerencsére bízni. Az emberek többsége után önnek is be kell látnia, alkalmatlan az ország és a járvány kezelésére. Azonnali lemondásra szólítjuk fel” – írta.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy ne csak egy napra, hanem mostantól folyamatosan, mindennap tegyék lehetővé az összes nyugati oltás foglalását, „ne csak akkor, amikor a miniszterelnök hétvégi szotyiköpködés után sóvárog”.

Nyitókép:MTI/Mónus Márton

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ölég szemét egy népség ez, sajnos van olyan hülye, akiknél célba érnek.
Sajnos.

Holnap majd félre áll a szájuk, amikor napi öltött csúcsot dont az egészségügy.
Fehérváron olajozottan megy az oltás, nem kell sokat várnunk, pedig sorban állnak.
Köszönet az egészségügynek.

Köhögnek a politikus-bolhák...A balos kampányban mindenki nagyot akar mondani, s valóban, nagy marhaságok sülnek ki a szövegelésükből.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés