Szegény, szegény feketék…

2021. április 22. 13:45

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Floydból hőst farigcsált a csőcselék.

„Az esküdtszék (tényleg: vajon mennyi fekete és mennyi fehér volt az esküdtek között?) bűnösnek találta Derek Chauvint »gondatlanságból elkövetett emberölés« bűnében, amiért nevezett rendőrtiszt »percekig térdelt« az éppen hamis pénzzel fizető, emiatt eljárás alá vont és az intézkedésnek erőszakosan ellenálló George Floyd nyakán. Floyd amúgy egy többszörösen visszaeső, aljas, gyáva, erőszakos bűnöző volt, aki többek között egy terhes nőt rabolt ki oly módon, hogy a hasához szorította a pisztolyát. Ha egy hollywoodi filmben látsz ilyen jelenetet, és az elkövetőt agyonlövik, mint a sz…rt, megkönnyebbülést érzel a nézőtéren, és természetes, veleszületett igazságérzeted nagyon helyesen azt jelzi, hogy ennek így kellett történnie.

Floyd amúgy kábítószerfüggő volt (naná), és szívbeteg, a »nyakán térdelés« ezek miatt is okozhatta a halálát. Mindenesetre a világ kicsit jobb hely lehetne azóta, hogy Floyd nem él, de rosszabb hely lett, ugyanis ebben a beteg, perverz, a veleszületett és természetes igazságérzetet is zárójelbe tévő korban Floydból hőst farigcsált a csőcselék és a mindig az ilyen csőcseléket pártoló média. (Ez ugyanaz a média, amelyik nem győzte dicsérni 2006-ban az ártatlan embereket legázoló, kezeket, lábakat, ujjakat eltörő, szemeket kilövő, az ok nélkül letartóztatottakat fal mellett térdepeltető és megalázó, amúgy azonosítószám nélküli és tiltott eszközöket használó rendőrséget, hogy milyen remekül és szakszerűen végezte a munkáját. Amikor majd megrendezzük az évszázad perét Fekete-Győr nappalijában, amelynek során a normalitás, a tradíció, a négyezer éves Európa és a természetes igazságérzet perbe fogja majd az abnormálist, az összes »új identitást«, a perverziót, az új kommunistákat és az összes többi aberráltat, akkor erről ne feledkezzünk el.)

Még egy apróság, amely jól jellemzi, milyen »pártatlan« körülmények között is találták bűnösnek Chauvint. A beszámolók szerint »a kedélyeket az is borzolta, hogy Maxine Waters demokrata kongresszusi képviselő azt nyilatkozta hétfőn, hogy ha Chauvint nem ítélik el, a tüntetőknek „konfrontatívabban” kell föllépniük«.”

Nyitókép: MTI/EPA/Craig Lassig

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 204 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

a néni örült az Átutalási Egyezménynek:
A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztínába való átutalásuk által, mint német export.

A kommunisták mit engedtek kivinni a disszidálóknak?

USA-jog"rend" 2021:
?§ O. J. Simpson nem gyilkolt, mivel gyilkolt.
?§ Derek Chauvin szolgálatos rendőr gyilkolt, mivel nem gyilkolt.

Miközben a vasfüggönynél és a Berlini-falnál a kommunisták lőtték és robbantották az embereket, Ausztráliában találkoztam olyan Szovjetunióból kiengedett zsidóval, akinek még a zongoráját is kiengedték. Engem disszidálásért börtönre és teljes vagyonelkobzásra ítéltek az elvtársak.

Az egész ügyből semmi nem lett volna, ha az ott ácsorgó vagy három rendőr odamegy és segítenek a kollégájuknak ( kábszer hatására ijesztő érőket szabadíthat fel a test.) Hagyták hadd kinlódjon egyedül....Az eredmény ismert.

"a "Szovjetunióból" menekült" - írod, miközben uralkodó helyzetben voltak:
Valamikor 1986-ban a a Szovjetunió Kommunista Pártjának főtitkára, Gorbacsov elvtárs interjút adott egy francia újságírónak.
(A televíziós felvételt Ausztráliában a saját szememmel láttam, angol nyelvű fordítás feliratával. SBS, 1986. október 5, Vox Populi)
Az újságíró a szovjet állami antiszemitizmusról kérdezte a kommunista vezetőt.
Antiszemitizmus? – kérdezett vissza Gorbacsov – Idefigyeljen: miközben a lakosság 0.69%-át alkotják a zsidók, az állami- és pártnomenklatura 10-20%-át foglalják el. Akkor milyen antiszemitizmus ez?

Eddig a történet, amelyből két tanulság vonható le:

Az egyik az, hogy a számok azt mutatják, hogy a zsidókban 25 szörösen nagyobb volt a hajlandóság arra, hogy a kommunizmus vezető államában, a “gonosz birodalmában” nomenklatura helyeket foglaljanak el, mint a lakosság többi részében.
A másik pedig az, hogy a számok, a “nyilvántartás” készenléte fontos, egyfelöl a vádak kivédése szempontjából, másfelöl az igazság ismerete okáért.

Zsolt!

menj a picsába, kit érdekel Amerika mocska, az indiánok igen. itthon meg a Fideszt lekörözi az ellenzék. Ezzel foglalkozz, mi ennek az oka.

Szólsz Viktornak, hogy jön május 1, jakab parizert zabál, s ere tömegek mennek a zászlaja alá - hogy, kik, az más kérdés - szólj Viktornak, hogy május elsején vegyen a kezébe 2.60-as lecsókolbászt 3.60-as kenyérrel. Emlékszel, hogyan nyertek a Nyugati előtt a teherautón a halottak tetemein ugráló Horn Gyusziék választást?

Senkit nem érdekel, amiről írsz.

melyik minisztert, országgyűlési képviselőt tisztelhetek személyedben? Szart sem csináltok, szart sem értek, meghíztatok, kilóra és folyószámlára, s cserben hagyjátok a szavazóitokat, miket beszélek, a normális embereket. nem tudjátok, mi érdekli az embereket, mi a véleményük rólatok. Lipóciától, otthonomtól Battonyáig.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés