Közeleg Amerika Trianonja

2021. április 21. 8:15

Topolánszky Ádám
Magyar Nemzet
Újabb és újabb frontok nyílnak meg naponta a liberálisok agressziójának nyomvonalán.

„De visszatérve az amerikai történésekre: a Fox televízió és a Newsmax legalább nem hallgatja el, hogy ismét tombol az amerikai csőcselék Minneapolisban, ami nem véletlen, hiszen újfent vastagon beszállt a csatározásokba a Black Lives Matter és az Antifa. Minapi hír a New York Postban, hogy a BLM marxista vezetője, a fekete feminista Patrisse Khan-Cullors épp egy 1,4 millió dolláros házat vásárolt magának Los Angeles egyik jómódú negyedében, ahol a lakosság nagy része fehér. Vajon miből jutott az erőszakot szító hölgynek ilyen szép házikóra? Talán kérdezzük meg az Amazont, a Google-t, a Coca-Colát, az Apple-t vagy a Microsoftot. Jut is, marad is alapon, a BLM vezetői ezentúl már feltételezhetően nem fognak éhen halni.

Természetesen a rendőrnőt, aki a büntetett előéletű feketét a dulakodás közben akaratlanul meglőtte (azt hitte, a sokkolójával lő), máris menesztették állásából, sőt a rendőrfőnök is lemondott. Miközben a Capito­liumba történő januári behatolás közben indokolatlanul lelőtt fegyvertelen, büntetlen előéletű Ashli Babbitt gyilkosa ellen nem indult semmilyen eljárás. Mi több, a Babbitt meggyilkolását videóra rögzítő újságírót börtönbe csukták, arra hivatkozva, hogy nem volt megfelelő felhatalmazása a törvényhozás épületében tartózkodnia.
Ez lenne a jogállam, amit ránk akar testálni a liberális baloldali amerikai politikai vezetés és brüsszeli tettestársaik?

Míg korábban az aberrált szellemi irányzatok térnyerését lokálisan vissza lehetett szorítani, ma a digitális világ korában ez szinte lehetetlen. A harmadik világháború tehát már nemcsak körvonalazódik, de lényegében kitört. Újabb és újabb frontok nyílnak meg naponta a liberálisok agressziójának nyomvonalán. A normalitás képviselői ugyan szorgalmasan rávilágítanak ezekre a folyamatokra és rendre leleplezik a Nancy Pelosikat, Kamala Harriseket és Vera Jourovákat, de mindez nem elég. Ideje hadoszlopainkat rendezni és bővíteni, hogy szervezett ellentámadásba tudjunk lendülni a szellemi megszállók ellen. És ehhez potens szövetségeseket kell keresnünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem beszélve a capitoliumi laptopot eltulajdonító férfi rejtélyes öngyilkosságról.

Válaszok:
nick89 | 2021. április 21. 10:14

Észrevettétek, hogy a csinkik szóltak Orbánnak a most bevetésre kerülő újfejlesztésű 4. hullámos duplamutáns kínaivírusukról, erre a gazda meghosszabbította a vészhelyzetet őszig?
Bár nem ettől fog elmúlni a III. világháború, sőt!

(A sok nyalonc birkának, aki a honnantudodmontavalaki? hülyekérdést felteszi, annak 30 nap múlva ugyanitt a Mandineren be fogom másolni mégegyszer, hogy láthassa és megérthesse: jobb lenne magát távol tartani a közügyektől.)

Az Egyesült Államokat 1913 - a FED titkos létrehozása - óta bűnözők irányítják, akik zsidónak mondják magukat.
Most már ez teljesen legalizálva lett, először az állam a bűnözőnek 27 millió dollárt utal, majd az intézkedő rendőrt a bíróság börtönbe küldi.
A FED-BŰNÖZŐ KÍGYÓ MÁR NEM A SAJÁT FARKÁBA HARAP,
ITT A KÍGYÓ FARKA NYELTE EL AZ ADÓFIZETŐ TÁRSADALMAT.

A ZSIDÓSÁG ARÁNYA 1,5 SZÁZALÉK AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN.
Zajlik a show, a gojok állukat leejtve néznek ki a szemükön,
keveseknek jut eszébe: az egész BLM-, Antifa-színház forgatókönyve
a Rothschild-klán menekülési útjának kikövezése...
Ezekkel a generált, uszított megtévesztésekkel a cél,
senki ne kérdezze meg:
Hogyan lehetséges, hogy az Egyesült Államok teljes irányítását
a lakosság 1,5 százalékát kitevők végzik, a 98,5 százalékkal szemben?
(Mára a világ leghatalmasabb ÁLLAMADÓSSÁGÁVAL - SOHA VISSZA NEM FIZETHETŐ, VALÓDI SOROS-ÖRÖKADÓSSÁGGAL!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés