A Margitszigetre költözhet Cristiano Ronaldo

2021. április 20. 15:37
A francia és a portugál válogatott is Magyarországon időzik az Euro 2020 csoportkörei során.

„A június 11-én rajtoló Európa-bajnokság csoportköre alatt a világ- és az Európa-bajnoki címvédő, azaz a francia és a portugál válogatott is nálunk alakítja ki a bázisát, Cristiano Ronaldo és társai információink szerint Budapest egyik legszebb pontján élvezhetik az otthonira emlékeztető pazar körülményeket” – írta meg kedden a Nemzeti Sport.

A franciák ellenünk és a portugálok ellen is játszanak Budapesten

A lap értesülései szerint a francia csapat a belvárosi Ritz-Carltonban, a budai Várban található Hilton Budapestben vagy a Duna-parton fekvő Marriott Hotelben időzhet.

A tervek szerint a Didier Deschamps vezette francia csapat a németek ellen Münchenben játszott meccs másnapján repül Magyarországra, és több napot tölt nálunk. Június 19-én Magyarország ellen játszanak Budapesten, június 23-án pedig az F-csoport utolsó körében, a portugálok ellen lépnek pályára.

„Hallani lehetett, a franciák esetleg a Mol Aréna Sóstóban tartanák meg edzéseiket, ezért (is) cserélik ki a stadion centerpályájának gyepszőnyegét – ebben az esetben az sem elképzelhetetlen, hogy Székesfehérvárhoz közeli szállást választanak” – értesült a Nemzeti Sport.

Ronaldo a margitszigeti Grand Hotelben maradna társaival

A Nemzeti Sport értesülései szerint a portugál csapat a margitszigeti Grand Hotelben maradna a budapesti Eb-napokon. A Nemzeti Sport megjegyzi, hogy a „torna helyszínein az UEFA tranzitszállodákat jelöl meg, városonként kettőt. Ezekben a hotelekben azok a csapatok lakhatnak, amelyek csak az adott mérkőzésre a találkozót megelőző napon érkeznek meg és azt követően azonnal távoznak”.

A portugálok az első és a harmadik csoportmérkőzésüket játsszák Pesten, a másodikat pedig Münchenben, így azt tervezik, hogy eleve Budapesten rendezik be bázisukat, és csak a Németország elleni meccsre utaznának a bajor városba.

Fernando Santos kapitány kérése a Nemzeti Sport értesülései szerint az volt, hogy a repülőtér és az edzéslehetőség is minél közelebb legyen a szállodához, ezért a Vasas angyalföldi stadionját használnák tréningezésre a címvédők.

„A terv szerint külön kamion szállítja a hotelbe Ronaldo személyes felszerelését, a neki megtervezett, optimális pihenést biztosító matractól a nagy képernyős televízióig mindenben a megszokott tárgyak veszik majd körül a Juventus világsztárját” – írja a Nemzeti Sport.

Fotó: MTI/EPA-ANSA/Alessandro Di Marco

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy milyen vérzést? Á, nem hiszem, inkább epe, vagy végbél, olyanja talán van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés