Stohl Andrást egy taxi csomagtartójában csempészték be az előadására autóbalesete után

2021. április 16. 15:28

A művész úgy érzi, amikor karambolozott, azt magánemberként tette és nem színészként.

2021. április 16. 15:28
null

A színész Hajdú Péter vendége volt a Life TV-n, ahol a többi között arról beszélt: magánemberként karambolozott, nem pedig színészként. Elmesélte, hogy a baleset szombaton történt, hétfőn pedig Tartuffe-ot játszott, az előadásra pedig

úgy kellett engem becsempészni, egy taxi csomagtartójában.”

Mint mondta, akkoriban mindentől félt, ráadásul rengeteg újságíró volt a színház művészbejárójánál. „Nem lehetett volna anélkül bemenni, hogy ne tépjenek szét” – idézi fel Stohl András.

A színész beszélt arról is, hogy „valamelyik újságtól jelezték, hogy be fognak ülni és botrányt csinálnak”, ennek elkerülésére pedig biztonsági őrök is voltak az előadáson.

Nyitókép: Life TV

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bajzáth Péter
2021. április 17. 12:42
Magánemberként a karambol után gyorsan megkérte a feleségét, hogy vállalja el helyette a balesetet, amit ő okozott, aztán meg kiállt a színpadra, mint Koppány. A nézők sütötték le a szemüket, Stohl meg „énekelt”.
zakar zoltán béla
2021. április 17. 10:28
lyellem...00
luisbathhelena
2021. április 17. 08:08
Egy drogos celeb mártírt farag
eresgé
2021. április 17. 01:09
nem is az első balesete volt. Előtte 2000 környékén egyszer befordult az árokba akkor is seggrészeg volt akkor is bevágta az áldozati pózt szegény összetörte magát, jahh
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik