Stohl András megint balesetet csinált

2010. május 08. 13:37

A színész-műsorvezető ismét autóbalesetet okozott, amiben egy ember könnyebben, egy pedig súlyosan megsérült. A celeb ezután elhagyta a helyszínt. Szemtanúk szerint ittas volt.

2010. május 08. 13:37

Stohl András szombatt hajnalban  Budapest és Fót között karambolozott frontálisan egy autóval. A baleset során egy személy könnyebben sérült, egy idősebb úr pedig combnyaktörést szenvedett.

A színész-műsorvezető nem nyújtott segítséget, csupán egy cigarettát kért. Ittasságát több szemtanú vélelmezi. Stohl András korábban többször okozott közúti balesetet. A PMRFK sajtóügyeletese szerint „S. Andrást mint balesetben részt vevőt a dunakeszi rendőrkapitányság munkatársai meghallgatták, majd hazaengedték”.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gutman
2010. május 09. 10:18
A kúrva anyádat Buci...
tewton
2010. május 08. 22:42
"A színész-műsorvezető nem nyújtott segítséget, csupán egy cigarettát kért." mármint azoktól, akikbe belevágódott ez az istenbarma? ezt így hogy? autogrammot nem adott? micsoda fájin úriember. azért jegyezzük meg halkan, hogy egy életkoron túl a standard ügymenet a következő: combnyaktörés > kórházi ágy > pl. tüdőgyulladás > halál.
Horizont
2010. május 08. 19:59
Aki ittasan ül be az autójába és úgy vezet azt előre megfontolt szándékkal gyilkolóként kéne kezelni!Egyeseknek hány esélyt adnak? Nagyon remélem több nem lesz neki! Nincs annyi pénze, hogy gépkocsivezetőt vagy taxit hívjon? Pénze van csak esze nincs? Amúgy szégyellheti magát!!
ÁkiBáki
2010. május 08. 19:23
Stohl, Stohl, nem az a baj, hogy iszol, nem vagy vele egyedül, de az igen, hogy utána vezetsz. És a másik ember életét veszélyezteted. És ez bűncselekmény. Különösen visszaesőként elkövetve. Az elsőnél még azt mondták, ejnye-bejnye. A másodiknál te fogadkoztál égre-földre, hogy na most ennek aztán vége, soha többé. A harmadiknál remélem, hogy oda kerülsz, ahova való vagy: a kukába. Több esély nincs. Így is sokat kaptál. A szavad meg nem ér egy kupac sz@rt sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!