Ágyban fekve, e-cigarettázva jelentkezett be az észt parlament ülésére egy képviselő

2021. április 16. 11:59
Zene is szólt a háttérben.

Ritkán látható jelenetre került sor az észt parlamentben, ahol online volt jelen az egyik képviselő – Észtországban a képviselők dönthetnek úgy, hogy nem mennek be az ülésekre, ilyenkor egy videóalkalmazás segítségével csatlakozhatnak a napirendi pontokhoz.

Épp a klímasemlegesség lehetett a téma, amikor szólították Tarmo Kruusimäe képviselőt, aki egyébként a kereszténydemokrata Isamaa párt tagja.

A politikus azonban az ágyában feküdt, elektromos cigarettát szívott, és egy 80-as évekbeli popszámot hallgatott, amikor bekapcsolták. Egy idő után fel is hagyott a házelnök-helyettes Kruusimäe szólítgatásával, és visszatértek a következő ponthoz.

További pikantériát kölcsönöz az ügynek, hogy az angol nyelven is publikáló észt ERR szerint ő az a képviselő, akinek a javaslatára jövedéki adóktól mentes lett az elektromos cigaretta folyadékának árusítása az országban.

A 444.hu azt is kiderítette, hogy Kruusimäe Kojamees néven punkrock előadóként is ismert, bár a legnépszerűbb száma inkább foci indulónak tűnik, és nem hagyományos punkzenének.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés