Fekete-Győr András szerint Mesterházy Attila a Fidesz vamzere

2021. április 15. 16:11
Mesterházy Attila a vamzer-vád kapcsán azt mondta a Magyar Hangnak: „ez butaság” és hogy soha életében nem beszélt személyesen Fekete-Győr Andrással.

A Momentum elnöke Gulyás Márton Partizán nevű műsorának vendége volt, ahol a beharangozó videóban hangzik el az említett részlet. Ebben Fekete-Győr többek közt azt mondja:

Az, hogy korábban arról beszéltünk, le kell számolni az elmúlt 30 év összes politikusával, utólag egy erősen naiv kijelentés volt”

Arra, hogy korábban azt állította, hogy MSZP = Fidesz, úgy reagált: „Mesterházy Attila = Fidesz”. Gulyás Márton rá is kérdezett, hogy ez alatt azt érti-e, hogy „Mesterházy a Fidesz vamzere-e az MSZP-ben”, amire a Momentum elnöke azt feleli „hát az elmondások szerint igen”. Fekete-Győr András kizártnak tartja, hogy Mesterházy a közös ellenzéki listán szerepljen.

Fekete-Győr András a momentum által támogatott online-előválasztás mellett is pálcát tört. A Momentum ragaszkodik a netes procedúrához, de azt a többiek nem szeretnék – írtuk meg tegnap.  

Egyelőre nem jutnak dűlőre az egyéb téren is egymásnak feszülő pártok, de lapunk úgy tudja, hogy Karácsony Gergely május elején jelenti be, hogy elindul-e a miniszterelnök-jelöltségért. Dobrev Klára személyéről pedig még nem született hivatalos döntés a DK-ban. Fekete-Győr András szerint azonban ha nem lesz online előválasztás, „akkor benne van a pakliban, hogy nem veszünk részt rajta”.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Összefogááááááást!

A nemzetközi vamzer vamzerezik.

Ezek mindig ilyenek?
Rajkot is...........

Több mint mém.
Lásd Jakab sofőrjének valódi győzelmi jeles képét Auschwitzban.

Amúgy ez azért egy elég komoly csörte így most.

Ugye van egy Nagybetűs Összefogááááááááás, amely ugye arról szólt volna, hogy mindenki jöhet, még a két-három éve is totális tabuk is (Gyurcsány (!), komplett ún. Jobbik bírólászlóstul-mindenestül), mindenkivel összefogunk.

Erre most ez a túlmozgásos gyíkvállú konkrétan kimondja a FATVÁT arra a Mesterházy-ra, aki azért... nem akárki azon a térfélen. Kiváncsi leszek, hogy valami érdemi indokolást is mond-e FeGyőr, vagy tényleg csak rámutat Mesterházy-ra, mint "trockista-fasiszta- imperialista-lengyel kém" árulóra, különösebb magyarázat nélkül. Mert csak.

Azért Mesterházy mégis csak az MSZP egyik legfontosabb politikusa, valószínűleg még ma is a legismertebb (a férfi társelnöknél mindenképp...), a 2010-es és 2014-es miniszterelnök-jelöltje a ballibnek... (2014-ben ráadásul ugye már egyfajta "összefogásnak" (MSZP-DK-Együtt/PM) volt a listavezetője!)

(Zárójel: amennyire nímandnak tűnt Mesterházy mondjuk 2010-ben, annyira felértékelődött így utólag... látva az azóta feltört Jakab-FeGyőr-Kunhalmi-Szabó Tímea (hosszan sorolható) jellegű felhozatalt... Mesterházy KLASSZISOKKAL áll ezek felett politikusként... és objektíve azt is tudjuk már, hogy amíg ő volt a pártelnök, mégis csak az MSZP volt messze a legerősebb ballib párt, az egész ellenzéknek is a legerősebb pártja az ún. Jobbik mellett... akkor 15-20%-on álltak - most 3-4%-on...)

:))))

Szép meglátás.

Na de ezeknél az "etikai" az minden hasonló jelzővel együtt: FOSZTÓKÉPZŐ.

Mi lenne, ha az elhárítás nyilvánosságra hozná, hogy az ellenzéki pártokban ki, kinek az ügynöke. Ja, Orbán nem ura az elhárításnak.........

Ha már ügynökökről beszélünk.... belehallgattam Orbán média "nagyágyújába"/Paláver/ - szart sem ér - , amelyben Kőrösi Péter a cigányság körében tapasztalható oltás elleni ellenérzések kapcsán minősítette a borsodi cigányságot.

Mondván, bizonyos szellemi szint alatt nem várható el tőlük más.........leesett a tantusz, Kőrösi Péter a napi panelprolizással megnyerte Karácsonynak Budapestet, most, a cigányság szellemi színvonalát támadva készül megnyerni Gyurcsánynak a 22-es választásokat.

Palárver!

nem kellene kitiltanotok Feri ügynökét a rádiótokból, a 22-es konzervatív bukás aktivistáját? Csak kérdezem? Már Jurák Kata sem cseveg Kőrösivel arról, hogy a hétvégén hol fognak vásárolni. ja, Kőrösi megbuktatta a Fideszt Szentendrén is.

Helyesen: nem "pálcát tört", hanem LÁNDZSÁT tört...Amúgy Fegyőr beismerése az egykori "naiv bejelentésükről" önleleplező, mert a kezdet irreális nagyképűsége azóta is tart. A Momentum adós maradt a nagy megújítás valóra váltásával, s egy szürke pártocska, maximum közepes politikusokkal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés