Negyedszázezer halott a Fideszért

2021. április 13. 10:57

Németh Péter
Hírklikk
A kormánypárt az elhunytakkal kereskedik.

„Tudjuk: ezt tette eddig is a Fidesz, de ez – ismétlem – minden eddigit alulmúl. A célja ugyanis nem más, hogy miközben a hivatalos kommunikációjában szinte zárójelbe teszi a világviszonylatban is rekord magas áldozatok számát, a felelősséget az ellenzékre tolja rá. Tegyük hozzá: egy olyan helyzetben, amikor minden eszköz, minden döntés a kezükben van, a rendkívüli jogrendben még a parlamenti felhatalmazással sem kell bíbelődniük, az ellenzék pedig, azon kívül, hogy javaslatokat tesz, semmilyen lehetőséggel nem rendelkezik. Az egyre elvakultabb hatalmi beszéd ma már ott tart, hogy nem pusztán hallgat a halálesetek okairól, egyenesen a megmentő szerepében tetszeleg. Ma már azt hangsúlyozza, hogy ha az ellenzékre hallgatott volna, akkor több mint egymillió ember maradt volna védelem nélkül. És innen már csak egy lépés – és el is fog idáig jutni, lásd Lázár János nyilatkozatát –, hogy a halálesetek magas száma is a Gyurcsány-vezette baloldal hibája, mert lebeszélték az embereket a keleti vakcinákról. Ettől aljas ez a kampány; semmi mást nem bizonyít, mint hogy a Fidesznek kizárólag a hatalom megtartása a fontos; éppen ő az, amely a gyásszal kereskedik. Nem arról beszél, hogy ha egyszer túl leszünk a járvány okozta bajokon, meg kell vizsgálni az okokat.

Meg kell vizsgálni, miért oly rossz a magyar emberek egészségi állapota, hol hibáztuk el a megelőzés infrastruktúrájának és tudatosságának kialakítását; miért hanyagoltuk el az egészségügyi intézmények korszerűsítését; hol rontottuk el az e területen dolgozók itthon tartását, megbecsülését és folytathatnánk sort. Igen, Orbán is pontosan tudja, hogy hazudnak, hiszen a nyugati országok nem használják a keleti vakcinákat, és igen, hozzánk képest le vannak maradva átoltottságban, mégis jóval kevesebb az áldozat. Vagyis, ha igaz lenne a miniszterelnöki állítás, akkor nálunk lenne a legkevesebb halott és a legtöbb beoltott. De: nem így van. Hanem pontosan az ellenkezője igaz annak, amivel a kormánypárt az ellenzéket vádolja: éppen ő az, amely ténylegesen az elhunytakkal kereskedik. És ezért aljas ez a kampány. Amely még messze nem ért el a csúcspontjára. Az majd akkor következik be, ha a politikai ellenfelek közül mindenkit maga alá temetett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 188 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy évvel a választás előtt csúcsra járatják az uszítást. Mi lesz itt ősztől?

Ezt köszönd a vakcina tagadó Gődénynek, aki több tüntetést szervezett a nemtudomkivel együtt a Hősök terén, és Torockai- Dúró párosnak, akik a nyitásért tüntettek.
Hány covid fertőzött van közöttük? Be mernék vallani, hogy a tüntetéseken fertőződtek meg?

Negyedhatszázezer Fidesz áldozat...

Persze ennyi erővel lehetne a neve szifilisz is.

Méghozzá egy röhejesen kinéző majom.
Elől sűrű feketeszőrzettel a hátán sűrű vörösszőrzettel.
Nem viccelek. Tényleg így néz ki. Gorilla és orangután keverék.

Ha már oltásellenesek, s az ő lelkükön szárad sokak halála, akkor azért alapvető ellenzéki követelmény, hogy ők vádolják a kormányt ugyanezzel. Mint pl. 2002-ben a Lop-Stop szlogennel, amely hazugságot most is felmelegítenek, a a csődbe vivő kormányzásuk feledtetésére.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés