LMP: Petry Zsolt esete nem egy fontos probléma

2021. április 11. 15:18
Kanász-Nagy Máté szerint a Petry-ügy egy figyelemelterelés arról, hogy a kormány Magyarországon több százezer embert hagyott magára.

„Az LMP szerint Petry Zsolt, Németországban elbocsátott kapusedző »szerencsétlen esete nem egy fontos probléma«, hanem egy figyelemelterelés arról, hogy a kormány Magyarországon több százezer embert hagyott magára” – mondta a párt társelnöke vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

A 24.hu tudósítása szerint Kanász-Nagy Máté arról beszélt, hogy miközben a külföldi munkahelyét elvesztő Petry Zsolttal miniszterelnöki szinten foglalkoznak, addig „Orbán Viktor továbbra sem beszél a vendéglátósok, a fodrászok, a taxisofőrök és más szolgáltatásokban dolgozók koronavírus-járvány alatti megélhetéséről, valamint a teljes védettség nélkül újra tanítani kényszerülő pedagógusokról”.

Az LMP társelnöke hiányolta hogy nincs kiterjesztett bér- és rezsitámogatás, 100 százalékos táppénz, valamint meghosszabbított álláskeresési járadék, „pedig ezek az intézkedések jelentenének érdemi segítséget a magyar vállalkozásoknak és családoknak”.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Annyira azért csak volt fontos, hogy KIRÚGJÁK érte.

Komolyabbra fordítva: de igen, ez egy baromi fontos probléma. Az ún. Nyugat betegségének egyik legfontosabb, rendszerszintű kórtünete.

Amúgy az obligát kérdés:
Mi az az LMP?

Fontos vagy nem fontos, de sajnos jellemző.

oké, akkor a pride betiltása sem lesz fontos probléma, ugye?

A felállás - ez hihetetlen!, de ugyanaz, 100 év alatt semmit nem változott, legfeljebb annyit, hogy Sátán az audiovizuális big tech-et is használva, ma százszor, ezerszer "hatékonyabban" pusztít, mint 1896-ban.
1896!!! Ekkor írta Vlagyimir Szergejevics Szolovjov orosz ortodox vallásfilozófus, teológus, költő és publicista a következőt:

"egy rendkívüli erényekkel megáldott embernek sikerülne megbékéltetni az emberiséget, és egyesíteni a keresztényeket, akiket évszázadok óta megosztott a szakadás. De művét akadályozza és meghiúsítja a keresztények kis magja mögött rejtőzködő Antikrisztus.
„Az Antikrisztus legveszélyesebb csele az, hogy elhiteti: ő a messiás, az üdvözítő, aki azért jött, hogy tökéletesítse, sőt kijavítsa Krisztus művét. A galileai próféta bonyolulttá tette az életet, keménnyé, erőszakossá, élhetetlenné;

ő viszont, az Antikrisztus könnyűvé és élvezetessé teszi, mert eltünteti a megosztottságokat és ellentmondásokat.” "

A Soros neve alatt futó Nyílt Társadalom, a Sokszínűségi Chartákkal, BLM, Antifa, civil NGO-k, hazug sajtó (Lügenpresse), Hollywood ecetera ..., mind-mind ennek az Antikrisztus-Sátánnak egy-egy arca.
G. Soros a jelképe, ő vállalta fel nyilvánosan a nevét adva a Sátánnak.
Érthetőbben: G. Soros - mai terminológiával - az emberi, teremtett társadalom Harvey Weinstenje.
Harvey Weinstein ondója - bizonyítva - legkevesebb 70 fiatal, hiszékeny, gyávává züllesztett keresztény nő testét és lelkét mocskolta be.
G. Soros "ondója" 70 milliókét mocskolja, zülleszti évtizedek óta, a nap 24 órájában az Atlanti-óceán mindkét partján, ahol fehérek teremtettek maguknak civilizációt.
Petry Zsolt ezt a civilizációt védte, de ezért a Soros-"ondók" elvették a munkáját, a megélhetését.

Na végre! Kiálltak a szabad véleménynyilvánításért. Ja nem.

Épp fordítva igaz: a Petry-ügy színvonalas kezelése is egy, a sok egyéb kitűnő intézkedés közül.

A covid után az egyik legsúlyosabb probléma a liberálterror.
Nagyon is fel kell dobni a csizmát az asztalra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés