Médianéző Központ: Egyre inkább eluralkodik a véleményterror

2021. április 7. 10:55
Boros Bánk Levente szerint „fekete-fehérré alakítottak” minden olyan kérdést, amelyben a liberális erőknek alternatív véleményük van.

Bizonyos társadalmi kérdésekben lehetetlenné vált a normális párbeszéd a nyugati világban egyre inkább eluralkodó véleményterror miatt, melynek következménye „a kisebbségek diktatúrája” – közölte a Médianéző Központ igazgatója szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Boros Bánk Levente ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy Gulácsi Péter magyar válogatott labdarúgó nyilvánosan kiállt „a meleg családok örökbefogadási joga mellett”, a Hertha BSC német labdarúgócsapat pedig menesztette Petry Zsolt kapusedzőt, miután azt nyilatkozta, hogy Gulácsi Péternek nem kellett volna állást foglalnia a kérdésben. Az igazgató megdöbbentőnek tartja, hogy míg Gulácsi Péter

szélsőséges álláspontját hősként ünneplik bizonyos politikai körökben”,

Petry Zsoltot egy sokkal visszafogottabb kijelentése miatt elbocsátották. Szerinte az ügyben – sok más kérdéshez hasonlóan – kettős mérce érvényesült.

Boros Bánk Levente beszélt arról is, hogy véleménye szerint „fekete-fehérré alakítottak” minden olyan kérdést, amelyben a liberális erőknek alternatív véleményük van. Azt mondta, az ellenvéleményeket megfogalmazóknak már az egzisztenciájuk is veszélyben van, emellett megbélyegzik és kirekesztik őket.

(MTI)

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés