Jourová kezében a pisztoly

2021. április 7. 13:09

Kiszelly Zoltán
Mozgástér
A globalisták nagyon idegesek Brüsszelben. Így jár az, aki elhiszi a saját propagandáját, vagy hisz az olyan párttársaiknak, akik szerint Magyarország a földi pokol.

„Soros György brüsszeli szinkronhangja interjút adott a Spiegelnek. Ebben ismét »betegnek« nevezte a magyar demokráciát, megsértve ezzel a szabadságszerető magyarokat. Jourová igazán tanulhatott volna elődei példájából, akikre már senki sem emlékszik, és akik mind kudarcot vallottak. Neelie Kroes, Rui Tavares, Judith Sargentini és társaik mind elhitték a globalista propagandasajtó és a »civil szervezetek« állítását, miszerint Magyarország egy olyan »korrupt« ország, amely az uniós támogatások nélkül összeomlana.

Tekintsünk el attól a »csekélységtől«, hogy az uniós támogatás minden tagországot megillet, és az nem könyöradomány, hanem a piacnyitásért, tízezerszám a mi pénzünkből kiképzett és nyugatra elvándorolt munkaerőért, illetve az itt működő multicégek innen elvitt profitjának ellentételezésére járó pénz. A »holland és német adófizetők« felemlegetése persze a »jó populizmus« része, amivel a Lajtán túl lehet választást nyerni, de aminek vajmi kevés köze van a valósághoz.

Az uniós források átlagban a magyar GDP 3-4 százalékát teszik ki, és a járvány előtti fejlődési ütemhez való visszatérés esetén a növekvő magyar nemzeti össztermék mellett ez az arány várhatóan csökken. A patrióta magyar gazdaságpolitika járvány előtti növekedési tempójához való visszatérés esetén hazánk, mint a többi V4-ország is, várhatóan 2030 után már nettó befizetővé válik, vagyis többet fizetne be az unió költségvetésébe, mint amennyi pénzt onnan visszakap.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még az is inkább halott demokrácia, mint beteg, ahol a halottak szavazhatnak.

Ebből az írásból is kiderül, hogy a liberálisok nagy reményét kifejező pénzügyi zsarolás is visszafelé sülhet el / hogy a fegyver-metafóránál maradjunk /.

"...várhatóan 2030 után már nettó befizetővé válik, vagyis többet fizetne be az unió költségvetésébe, mint amennyi pénzt onnan visszakap."

Már meg is van a HUXIT várható dátuma.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés