A (Soros) birodalom visszavág

2021. április 7. 8:48

Kovács Zoltán
Facebook
Vera Jourová először tavaly szeptemberben nevezte „betegnek” a magyar demokráciát.

„Vera Jourová először tavaly szeptemberben nevezte „betegnek” a magyar demokráciát, megjegyezve: »a magyarok nincsenek abban a helyzetben, hogy önálló véleményt alkossanak«.

A német der Spiegelnek adott interjújában Soros György hazánkat becsmérlő üdvöskéje megint ugyanazokat a húrokat pengette és kijelentette: nem változott a véleménye a magyar demokráciát illetően. Majd egyenesen rémálomnak nevezte, hogy az anyagi támogatások jogállami feltételekhez való kötése egyszerűen meghiúsuljon. Ezekkel a kijelentéseivel pedig ismét bizonyította alkalmatlanságát a Bizottságban.

Jourová kezébe egy olyan fegyvert adtak, amely csőre töltve várja, hogy elsüssék azokkal az országokkal szemben, akik ellent mernek mondani Brüsszel migránspárti, liberális többségének. De ne felejtsük, a ravasz meghúzása még önmagában nem jelenti azt, hogy így tennie legális vagy elfogadható lenne!

A teljes írásom itt olvasható.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jourová Persona non grata!

Olyan ez mint a filmekben: ha egy fegyvert / többször / mutatnak, annak előbb-utóbb el kell sülnie. Azaz, a magyar kormánynak már most konkrétan fel kell készülnie egy ilyen - biztosan eldördülő - "lövés" ellen / jogilag, politikailag, egyebekben /.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés