Csak szólunk: Matteo Salvinivel találkozhat a csütörtöki Mandinerben!

2021. április 6. 10:00
Lapunk múlt csütörtökön a magyar sajtóban egyedüliként készített exkluzív interjút a Magyarországra látogató Matteo Salvinivel.

A Liga elnökével készült interjúból megtudhatja, miként fog majd össze Magyarország, Lengyelország és Olaszország legerősebb jobboldali pártja, és hány éven belül lesz jobboldali egység európai szinten. Elolvashatja, mit gondol Salvini Orbán Viktorról, akit az együttműködés „lelkének” nevez. Kiderül továbbá, hírlapi kacsa volt-e, hogy Salviniék megpróbáltak belépni az Európai Néppártba. Az olasz csúcspolitikus beszél a Giorgia Meloni pártjához fűződő kapcsolatáról is, és világossá teszi, hogy

egy új jobboldali összefogás „kiütheti a játékból a baloldalt”.

Levezeti azt is, miért tartja a hazai O1G-koalíciót „ellenzéki orgiának”. Az exkluzív interjúban mindezek mellett európai politikáról, migrációról és vakcinabeszerzésről is beszélgettünk Matteo Salvinivel.

Bár a Mandiner hetilapot mindig érdemes olvasni, most különösen is javasoljuk: ezt az interjút ne hagyja ki! Találkozunk csütörtökön, a címlapos interjú mellett a hetilapban az európai jobboldal jövőjét feszegető elemzésünket is olvashatja.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elitegyetem? Erről az egyetem-elüldözésről nem is hallottam... Indítsunk riadó láncot !

:)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés