A DK tagadja, hogy Dobrev bárkit is megfertőzött volna

2021. március 30. 20:45
„Aki ezt állítja, az hazudik” – írja a párt Komárom-Esztergom megyei közgyűlésének frakcióvezetője.

Példamutatás? – Egy DK-s politikus és egy önkormányzati dolgozó is elhunyt, míg Dobrev Klára maszk nélkül turnézott írtuk tegnapi cikkünkben, amelyben beszámoltunk arról, hogy Gyűrűs Károly, a tatai önkormányzat DK-s képviselője koronavírusban elhunyt.  Azt nyilván nem lehet tudni, hogy Gyűrűs kitől kapta el a vírust, az azonban biztos, hogy a tatai tónál találkozott Dobrev Klárával, és beszéltek is egymással. Az eredeti, origós cikkben több képernyőkép is bizonyítja az állításokat, melyeket Gyűrűs Károly Facebook oldaláról emeltek ki.

Ismert: Dobrev Klára – ahogy korábban megírtuk itt és itt, többször, képekkel bizonyíthatóan – maszk nélkül járta Magyarországot, március 5-én jelentette be, hogy koronavírus-fertőzött.

A DK azonban tagadja, hogy Dobrev Klára fertőzte volna meg a nemrég a koronavírus szövődményeiben meghalt tatai képviselőt.

Dr. Konczer Erik, a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés ellenzéki frakcióvezetője Facebook-posztjában azt írta, hogy

nincs összefüggés a kampány és Gyűrűs halála között.

Az egész találkozásuk az utcán nem volt több, mint fél perc. Messziről köszöntötték egymást, és váltottak pár szót. Semmilyen közeli kontaktus nem volt közöttük, mint ahogy közös programon sem vettek részt. Elővigyázatosságból volt rajtuk maszk” – írja.

A  sajtó gyakran mutat egy képet, amin Dobrev és Konczer maszk nélkül beszélget egy kamera előtt, de Konczer szerint Gyűrűs akkor már nem volt a közelükben, és miután kiderült, hogy Dobrev fertőzött, a frakcióvezető is teszteltette magát, ami negatív lett.

Ezért kizárt, hogy Dobrev Klára bárkit is megfertőzött volna. Aki ezt állítja, az hazudik” – írja a politikus, aki bejegyzése végén hozzáteszi: „Ha a Fidesz felelősöket keres, sepregessen a saját portáján. Ott van mit takarítani!”

(A nyitókép egy dunaújvárosi látogatáson készült a hónap elején, pusztán illusztráció)

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Semmi lelkiismeret. Ezt várhatjuk ettől a családtól, eddig is ez volt.

És tetézik...

Hogy lehetne ilyen állítást tenni, hogy "nem fertőzött meg senkit"?
Nonszensz.
Ha valószínűségekről beszélünk, szinte biztos, hogy ezzel az aktivitással, maszknélküli kontaktokkal fertőzött meg embereket. Így megy ez a járvány.

Az alapkérdés továbbra is az:
MÉGIS MIÉRT KAMPÁNYOLTA VÉGIG EGY EP-KÉPVISELŐ (!) AZ ORSZÁGOT A PANDÉMIA KÖZEPÉN, KONKRÉTAN A JÁRVÁNYÜGYI JOGSZABÁLYOKAT FOLYAMATOSAN TÉTELESEN MEGSÉRTVE?

Na szóval.
Ha egy normális pártról beszélnénk, akkor
- először választ kellene adni a fenti alapvető kérdésre
- majd bocsánatot kellene kérni.

Es akkor onnan folytathatnánk.

Ha a "DK" tagadja, akkor Dobrev biztosan fertőzött!...

A kommunistákat különös anyagból gyúrták. Persze az innentől titokzatos, hogy Dobrev hogyan kapta el. Várom a következő brossúrát.

Ha tiltakoznak, akkor biztos.....
Mindig hazudnak családilag.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés