Példamutatás? – Egy DK-s politikus és egy önkormányzati dolgozó is elhunyt, míg Dobrev Klára maszk nélkül turnézott

2021. március 29. 19:36

Két olyan emberrel is találkozhatott az Európai Parlament alelnöke kampánykörútján, akik később koronavírusban meghaltak – írja az Origo.

2021. március 29. 19:36
null

„Tatán néhány napja egy DK-s önkormányzati képviselő halt meg, aki beszélt Gyurcsánynéval. Tatabányán pedig egy önkormányzati dolgozó halt meg a betegségben, szintén azt követően, hogy Gyurcsányné a városházán találkozott a DK-s polgármesterrel.” – írja az Origo

Maszk nélkül az országban

Ahogy korábban megírtuk itt és itt, többször – képekkel bizonyíthatóan – maszk nélkül járta Magyarországot Dobrev Klára, aki március 5-én jelentette be, hogy koronavírus-fertőzött. Mindezek ellenére az ATV műsorában a következő beszélgetés zajlott le: „Igen, ezt pont akartam kérdezni, hogy azért nem egy életbiztosítás országot járni ilyen harmadik hullám idején” – tette fel a kérdést a riporter, mire Dobrev Klára

ezt válaszolta: „Nem, és nagyon vigyázunk, tehát 

folyamatosan kezet fertőtlenítünk, igyekszünk távolságot tartani.

Az elhunytak

Az utazások során Találkozott Gyűrűs Károllyal is, aki a tatai önkormányzat DK-s képviselője volt. 2021. március 22-én meghalt koronavírus-fertőzésben. Azt nem lehet tudni, hogy Gyűrűs kitől kapta el a vírust, az azonban biztos, hogy a tatai tónál találkozott Dobrev Klárával, és beszéltek is egymással. Az eredeti cikkben több képernyőkép is bizonyítja az állításokat, melyeket Gyűrüs Károly Facebook oldaláról emeltek ki.

2021 március közepén, Dobrev látogatása után nem egész két héttel a tatabányai önkormányzat egyik dolgozója koronavírussal kórházba került. Az 57 éves, nem közszereplő hölgy az Origo információi szerint nem sokkal később elhunyt.

(A nyitókép egy dunaújvárosi látogatáson készült a hónap elején, pusztán illusztráció)

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finnugor
2021. március 31. 17:55
Klára asszony végzi a dolgát. Ferenc petíciót fogalmaz, a felesége meg fertőz. Ellenzéki összefogás.
Isten jobb keze
2021. március 30. 17:47
Szokásos mocskos fideszes propaganda! Droidok megrá is ugranak a témára!
Isten jobb keze
2021. március 30. 17:47
Szokásos mocskos fideszes propaganda! Droidok megrá is ugranak a témára!
Vallasz Vilmos
2021. március 30. 08:12
Ha a tóparton találkoztak és a beteg gatlastalanok azt állítják, hogy dobrev tehet a haláláról, akkor miért lehet a szabadban maszk nélkül sportolni? A futók lihegese sokkal veszélyesebb, mint egy beszélgetés távolságtartással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!