Márki-Zay szerint a vidéki fideszesek egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni

2021. március 24. 17:54

Leépült szellemi színvonalú embereknek minősítette a fideszeseket az ellenzéki polgármester.

2021. március 24. 17:54
null

„Az egyébként a Fidesz leépülésének egy nagyon komoly szindrómája, hogy milyen szellemi és erkölcsi színvonalú embereket tudott az elmúlt években bevonzani” – mondta Márki-Zay Péter, a közösségi oldalán közzétett videójában.

A vidéki Fidesz-szavazókról így vélekedett Hódmezővásárhely polgármestere: „Ha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.”

„A krumplilóbálás, a füstgránátozás és az újságírók fenyegetése után itt az újabb műsorszám. Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt-jelölt úr a Fidesz-szavazókat minősíti. Több mint 3 millió embert” – reagált Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára Márki-Zay kijelentésére. 

A HírTV készített egy montázst, amelyben ellenzéki politikusok gyalázkodó véleményeit mutatja be. Márki-Zay Péter mellett feltűnik Fekete-Győr András, valamint Bangóné Borbély Ildikó is.

A videót itt tekinthetik meg: 

Kép forrása: MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 234 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. március 25. 22:19
Vízszintes hét betű, két szó, márkizay ránézésre. Megy? Könnyű volt: egy fasz.
rókabácsi
2021. március 25. 17:52
ki nem álhatom az ilyen beképzelt fellengzős gentlemeneket! ezek felsőbb rendűnek érzik magukat! és persze beképzelt majmok!
enes
2021. március 25. 17:13
Márky vill. mérnök úrnak mondom, ötösre szigorlatoztam analizis/algebrából, villamosságtanból. És nem rá és csapatára szavazok.
Vakfolt
2021. március 25. 16:19
Bazmeg téglafej, ne sértegesd már a vidéki embereket, mitől vagy te ilyen kivagyi seggfasz? Mert egyszer nyertél valami szar választást? Csihadj már..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik