Márki-Zay tagadja, hogy megbélyegezte a fideszes szavazókat

2021. március 23. 7:35
A polgármester megfogalmazása szerint „attól még, hogy valaki tolvajra szavaz, még nem lesz tolvaj”.

A hódmezővásárhelyi polgármester sérelmezte a helyi fideszes képviselők által közzétett videót, amiben kemény szavakkal bírálták az elmúlt időszakban végzett munkásságát, azonban mivel nem volt benne tényállítás nem lehetett a bíróság elé vinni az ügyet.

A videóra Márki-Zay is elkészített egy választ, amiben egyszerűen erkölcsi fogyatékosoknak minősítette a fideszeseket. „Egy hete a közgyűlésünkön sérelmezték a fideszes képviselők, hogy közzétett reakciómban »városunk közismert erkölcsi fogyatékosainak« tituláltam őket és felsoroltam erkölcsileg minimum megkérdőjelezhető cselekedeteiket” – írta az ellenzéki városvezető.

Ugyanakkor Márki-Zay elutasított azokat a vádakat, hogy mindenkit, aki valaha a Fideszre szavazott (13 ezer vásárhelyit) a szellemi és testi fogyatékosokhoz hasonlóan megbélyegzett.

nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Márki-Zay hitele morálisan egyre inkább elhasználódik, mert túl sok a bírósági elítéléséhez is vezető sértegetés, a meggondolatlan fogalmazás, a meredek feltételezés, az utólagos magyarázkodásra kényszerülés, melyek ráadásul szintén nem meggyőzőek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés