Volt idő, amikor jó ízzel lehetett viccelődni Fegyőr tájékozatlanságán

2021. március 19. 20:45

Kötter Tamás
Facebook
A Momentum pártelnökét nem Földi-Kovács Andrea járatta le, hanem saját politikája, nyilatkozatai és következetlensége.

„Volt idő, amikor jó ízzel lehetett viccelődni Fegyőr tájékozatlanságán, butaságain. Ez az interjú mérföldkőnek számít, hiszen inkább volt szomorú, mint vicces, ahogy az elnök minden közelmúltban képviselt tévedéseit próbálta mosdatni.

Pár hónappal ezelőtt még a kínai és orosz vakcinák ellen kampányoltak a DK-val karöltve. Az idő természetesen igazolta, hogy ez felelőtlen ostobaság volt a részükről, de a Momentum anyapártja, a DK legalább kitart amellett, hogy csak az EMA által jóváhagyott vakcinákat fogják támogatni. Erős az a verseny, ahol a DK nyeri a gerincességi versenyt.

A Momentum nyilvánvalóan nem gondol semmit erről az egész járványkezelésről. Ők egyszerűen minden »momentum«-ból (bocs a rossz viccért) politikai hasznot akarnak kovácsolni, kerüljön ez bármennyi emberéletbe is.

Fekete-Győr András a következményeket hiányolja Magyarországról úgy, hogy ő az, aki minden percben mást képvisel, persze teljes mellszélességgel. Az interjú bizonyos részeinél már-már sajnálatot vált ki a pártelnök izzadságszagú önigazolása. Ismét elmondta, hogy nem dobott füstgránátot a rendőrökre, igazából nem is akarta kinyitni az országot pár héttel ezelőtt és Gyurcsány valójában bölcs ember.

A Momentum elnöke lassan 32 éves, így valahol érthető, hogy megélhetés után nézett. Legyünk megértőek, hiszen komolyabb munkatapasztalat hiányában nem lehet egyszerű neki. Fekete-Győr már nem is olyan fiatal, nem is olyan csillogószemű és még a politikához sem igazán ért. Nem lennék a helyében!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt most válasznak szántad? Tudod, elég szegényes, amikor csak a másikat minősíted, mert ninvcs a témával kapcsolatban egy értelmes érved sem.

Akár csak FeGyőrnek.

Kovács Andrea szemtől szembe megkérdezte FeGyőrt, hogy az általa elmondottak szerint vele mit tenne? Ez a szerencsétlen balfasz pedig kitért a válasz elől, pedig háromszor kérdezték.

Ha már pofázik, ha már fenyegetőzik, merje vállalni szemtől szembe is. Ne sunnyogjon el a kérdés elől, vagy csak egy kamera előtt mer fenyegetőzni? Ez gerincesség, jellem kérdése. Akár Karácsony, aki 2018-as választás délutánján agresszív kismalacként mondta Ádernek, nehogy eszébe jusson Orbánt megbízni a kormányalakítással. Este, a bukta után pedig úgy somfordált el a kérdező elől, mint aki ott sem volt.

A momentum vezetett be a politikába két fogalmat mások lejáratására szánva: moslékkoalició és összegyurcsányozás.
Aztán mindkettőt saját maga megvalósította: összegyurcsányozta magát a moslékkoalicióval.
Ennyire hiteltelen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés