„Így néz ki egy nő” –„genderkurzust” tartott Kelemen Anna

2021. március 19. 11:33
Újabb magyar közszereplő kritizálta a genderelméletet.

Úgy tűnik, a gender-téma elérte a magyar celebek, közéleti szereplők ingerküszöbét, hiszen egyre-másra szólalnak meg, sokan a kontra álláspontot képviselve.

A sort Németh Kristóf színész nyitotta,

aki fából vaskarikának tartja a gendert.

Valóban nem tudom megérteni ennek a logikáját. Mi a jó ebben? Ha már ennyire érzékenyek vagyunk, akkor miért a társadalom, 0,000001 %-át szemeljük ki, akiknek csinálunk külön vécét, külön osztályt, külön krumplifejet. Ott vannak a beteg gyerekek, mozgáskorlátozottak. Lényegesen több embert érint, velük nem vagyunk ennyire érzékenyek, ezt álságosnak érzem. Nézz ki itt az utcára, hol lehet itt kerekesszékkel közlekedni? Ez itt kezdődne szerintem. Mármint az érzékenyítés. Nyilván nagyon fontos, ha valaki nem tudja a nemi identitását besorolni az általunk ismert kategóriába, ezt aláírom” – nyilatkozta a Life TV-ben, még múlt héten.

Demcsák Zsuzsa műsorvezető a társadalmi kirekesztéssel kapcsolatban azt mondta: „lehet, hogy a gendersemleges krumplifejek gyártásával sokkal több emberhez el tudnak majd jutni”, mire Németh Kristóf így reagált: „Lehet, hogy te ezt gondolod, Zsuzsi, kérlek, legyél annyira liberális meg píszí, hogy elfogadod, hogy én ezt nem így gondolom.”

Aztán tegnap írtunk arról, hogy a közéleti kérdésekben ritkán megnyilvánuló rapper,

Ganxsta Zolee is gagyinak tartja a gendersemlegességet, a politikai korrektséggel egyetemben.

Annyira béna ez szerintem, hogy már azt se szabad kimondani, kimondtad, hogy fekete? Azt nem szabad kimondani egy emberről, hogy fekete. Akkor milyen, öcsém, mit mondjak rá?” – fogalmazott a politikai korrektség kapcsán, majd egy büdös, tetovált, fehér mocsoknak nevezte saját magát, szintén a Life TV-ben.

A zenésszel szemben gyakrabban fejti ki álláspontját aktuális kérdésekről Kelemen Anna, akinek Kászim Szulejmáni meggyilkolásáról szóló gondolatait mi is idéztük, valamint a Szputnyik-vakcina mellett kiálló megszólálásáról is írtunk.

A pornószínésznő most a gender-témában is megnyilvánult: Kelemen Anna a meztelen testével demonstrálja, hogy milyen egy igazi nő – adja hírül a promotions.hu.

Genderkurzus kezdőknek: Így néz ki egy nő” – írta Kelemen Anna a pikáns posztjához, amelyhez fotót is csatolt, amit itt tekinthet meg.  Kelemen Anna már többször is kiakadt azon, hogy hiába oszt meg követőivel értelmes, okos gondolatokat, miközben fontos témákra hívja fel a figyelmet, sajnos azok a posztok nagyon kevés reakciót váltanak ki az emberekből, ezért is nyúl a meztelenséghez.

Mindenesetre a gender-téma tehát egyre jobban helyet kap a közbeszédben, mindkét oldal álláspontja kezd megjelenni. A témáról egyébként nemrég jelent meg kollégánk, Szilvay Gergely könyve.

Nyitókép: YouTube

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, igen, azt mondanám, hogy az igazi nők nem is ilyenek. Sőt, még azt is mondanám, hogy ha minden nő ilyen volna, akkor tényleg mindegy volna, hogy gender vagy nem gender...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés