Bemutatták Szilvay Gergely A genderelmélet kritikája című könyvét

2021. március 04. 18:15

2018-ban Nagy-Britanniában 4400 százalékkal nőtt azoknak a tinilányoknak az aránya, akik ellenkező neműként gondolnak magukra – emelte ki a szerző a könyvbemutatón.

2021. március 04. 18:15
null

Megjelent Szilvay Gergely: A genderelmélet kritikája című könyve az Alapjogokért Központ gondozásában – írják az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán, ahol a könyvbemutatóból is ízelítőt kaphatunk.

A bemutatón Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter elmondta: „A nemzetközi genderlobbi útjára indított egy hódító háborút, és ez a hódító háború a mi családjainkat is veszélyezteti. A gender-ideológiával az a baj, hogy éppen azt tagadja meg, amit saját alapjának tart, a toleranciát, a másik véleményének az elfogadását” – jelentette ki a miniszter.

Novák szerint „Szilvay Gergely könyve hiánypótló. Azért hiánypótló, mert szellemi muníciót ad a kezünkbe. Akkor kapunk szellemi muníciót, amikor a nemzetközi genderlobbival szemben a józan észnek és a valódi szabadságnak kell diadalmaskodnia” – szögezte le az Alapjogokért Központ videójában.

A könyv tartalmából:

„A gender-elmélet az a huszadik század közepétől a feministák által kifejtett elképzelés, ami élesen elválasztja egymástól az ember lelkét és személyiségét a testi mivoltától, tagadja a test és a személyiség szoros kapcsolatát és azt, hogy ennek az organikus egységnek megfelelő működése, illetve rendeltetése van” – vallja Szilvay Gergely.

Megvásárolható: https://bit.ly/2PuhAQ1

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. március 05. 10:21
Hát bizony, ez nem hüvelygomba, de a hülyeség ellen nincs orvosság.
vajda
2021. március 05. 09:21
Kedves Gergely, a rabbid mit szól ehhez?
Secnir
2021. március 05. 08:25
az a baj, hogy szilvay fajtestvér keresett (és talált) pár hírt a neten, amiben szerepel a "gender" queer" meg hasonlók, nagyjából lefordíttatta, körérajzolta a NER-nek megfelelő világképet, ezt többször publikálta egy neves szaklapban (ez a mandiner volt, mert más nem hozta le), utána a posztokat szépen összegyűjtötte, és nemzethy bajszos miklós nemzettestvér, az akolközeli alapítványból kiadatta (pénz nem számít, kapott a kormánytól bőven). igazából az egész hoaxokon alapul, ami még a reddit legalja csatornáira sem fér be, de szilvaynak elmegy, meg a parasztoknak, hogy rettegjenek attól, hogy a libsibolsik át akarják műttetni a nyolcéves unokáját, ezért gyurcsány, brüsszel, soros. egy darabot nem fog tudni eladni belőle, ott rohad meg a raktárakban, promózni tekintélyes embert nem tudott elhívni, novák vállalta egyedül, mert rászóltak, ennyi volt, haladjunk.
még fokozza
2021. március 05. 07:24
Szilvay már jobban szeretné kompenzálni a melegségét mint Szájer. Pedig Gergelynek is inkább vállalnia kellene önmagát. Isten és mások előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!