Freeszfe ingyendiploma

2021. március 18. 19:02

Kötter Tamás
Facebook
Vajon Gyuri bácsi legközelebb orvosi diplomát is fog osztogatni akkreditált képzések nélkül?

„5 európai egyetem veszi át formálisan az SZFE azon hallgatóit, akik a Vidnyánszky vezette intézményben nem tartják biztosítottnak az alkotói- és tanszabadságot.

A FreeSZFE Egyesület által indított Emergency Exit program azt jelenti, hogy a salzburgi zeneművészeti egyetem (Universitat Mozarteum), a ludwigsburgi előadóművészeti egyetem (Akademie für Darstellende Kunst Baden-Württemberg), a varsói színművészeti egyetem és annak kihelyezett bialystok-i bábtanszaka (Akademia Teatralna im. Aleksandra Zelwerowicza), valamint a svájci színiakadémia (Accademia Teatro Dimitri) az akkreditált képzéssel nem rendelkező FreeSZFE Egyesületet oktatási jellegű tevékenységet végző partnerintézményként tartják számon és az itt teljesített kurzusokat és vizsgákat kreditek formájában elismerik.

Ízlelgessük ezt egy picit és adjunk teret azoknak, akik kinevetik a Soros-hálózat hívőket! 150 olyan hallgató fog diplomát kapni az említett egyetemeken, akik soha nem vettek részt egyetlen kurzuson sem az adott intézményen belül.

Aki látott már kreditelismerési eljárást a nemzetközi akadémiai térben az pontosan tudja, hogy milyen szigorú követelményeknek kell megfelelni és nem adják ingyen a krediteket, pláne nem a diplomákat. Mármint nyilván az egyszerű halandók számára.

Kaptunk egy kis betekintést, miként is működik a Soros-hálózat és hogyan lehet európai diplomához jutni akkreditációval nem rendelkező képzések elvégzésével.

A kultúra nagyon forró terület a politika számára, így nem meglepő, ahogy a Soros-hálózat menti a kulturális zsoldosait. Mi lesz a következő? A járványok időszakában az orvosképzés is nagy kincs.

Vajon Gyuri bácsi legközelebb orvosi diplomát is fog osztogatni akkreditált képzések nélkül?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés