Haldokló rendőröket filmezett, aztán továbbállt

2021. március 10. 8:34
Egy ausztrál férfi három percen keresztül filmezett és gúnyolt négy haldokló rendőrt, akiket elgázolt egy teherautó.

Beismerte bűnösségét az az ausztrál férfi, aki lefilmezte, ahogy négy rendőr haldoklik, miközben gúnyolódott rajtuk – írja a BBC. A portál megírta, hogy a 42 éves Richard Pusey tavaly egy melbourne-i autópályán vezetett, amikor négy rendőr megállította gyorshajtásért. Miközben a rendőrök igazoltatták a férfit, mind a négyüket elütötte egy teherautó, ami kitért a sávjából.

A négy rendőr a helyszínen életüket vesztette. Pusey is csak azért úszta meg a gázolást, mert három méterrel távolabb állt a rendőröktől. Ezt követően Pusey elővette a telefonját és filmezte a földön fekvő rendőröket. Pusey az akkor még valószínűleg életben lévő Lynette Taylor fölé állt, és azt mondta: „Nesze nektek. Csodálatos, abszolút bámulatos.”

Pusey hozzátette, hogy ő csak haza akart menni sushit enni, majd amiatt szitkozódott, hogy a rendőrök kárt tettek az autójában. Ezután pedig otthagyta a baleset helyszínét, később pedig a barátainak is megmutatta a felvételt. Pusey-t  később az otthonában tartóztatták le gyorshajtás, kábítószer-birtoklás és a balesetkor tanúsított viselkedése miatt. Pusey tettére nincs kiszabható maximum büntetés az ausztrál törvényekben.

Fotó: MTI, illusztráció

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha nincs meghatározva a büntetés mértéke, akkor lehetne egy életfogytiglan, aztán ott bent majd tűnődhetne az élet nagy kérdésein.

Ez is egy baloldali szemétláda.
Velem az ausztrál rendőrök mindig tisztességesen jártak el, ahogy valójában mindig.
Az ausztrál iskolákban sem tanulhatta ezt a viselkedést csak legföljebb az egyetemeken, ahol például Heller Ágneseket is alkalmaztak fejet tágítani.

Az érzéketlenségéből veszem és a rendőrellenességéből.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés