Ami a járványnak nem sikerült, azt a Fidesz elintézi

2021. március 7. 10:08

Donáth Anna
Facebook
Az egész magyar egészségügyi rendszerből 10 év kormányzás után nem marad más, csak romok.

„Oly sok kitalált ellenség után, most egy valódi ellenfelet kellett volna Orbán Viktornak legyőznie: a koronavírust. Meg is hirdette újabb háborúját és támad, harcol, legyőz, parancsol. A háborújának azonban most nincsenek győztesei, csak vesztesei. A háborújának ugyanis halottjai vannak, rengeteg halottja. Úgy tűnik azonban ez nem különösebben zavarja, egyetlen dologra fókuszál: minél előbb körbeplakátolhassa az országot azzal, hogy győztünk! Nincs kétségem persze, hogy le fogjuk küzdeni a járványt, de milyen áron? Azt már tudjuk, hogy 15 ezer honfitársunk elhunyt. A járvány alatt azonban a Fidesz miatt az összeomlás szélére került a magyar egészségügy is. Nem, nem csak azért mert óriási nyomás helyeződött a kórházakra a rengeteg beteg miatt.

Azért is az összeomlás szélére került a magyar egészségügy, mert a világjárvánnyal épp farkasszemet néző, frontvonalban küzdő, nap mint nap halállal szembesülő orvosokat, ápolókat, egészségügyi dolgozókat döfte hátba a kormány. Ami a több mint egy éve tomboló járványnak nem sikerült, azt a Fidesz egy tollvonással elintézi: lehetetlen feltételekkel, rabszolgatörvénnyel megtörik az egészségügyi dolgozókat. Az egész magyar egészségügyi rendszerből 10 év kormányzás után nem marad más, csak romok.

A koronavírus járvány egy ponton véget fog érni, de a rabszolgatörvénnyel elüldözött több ezer kórházi dolgozó már nem fog visszatérni. Még háborús parancsra se. Az a mi feladatunk most, hogy a kormány leváltásáig arra kényszerítsük a kormányt rendezze a kórházi dolgozók szerződéseit, hogy a járvány elleni küzdelem valódi hősei normális feltételek és normális bérek mellett dolgozhassanak. Ezek után el kell érnünk, hogy a kormány az EU-s támogatásokat végre a legfontosabbra költse: kórházakra. A Fidesz leváltása után pedig egy emberséges és igazságos Magyarországot építünk, egy országot, ahol valóban minden élet számít.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 140 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Például a 840,000 törzskönyvezett párttagból a felső 40,000-et, meg néhány áruló nem párttagot. És általános kommunistátalanítást a közéletben.

Feltehetően a regisztrációban megadott címhez közeli oltópontra hívták be az embereket.
Ha nem így van az egy informatikai hiba, amit ki fognak javítani.
Ha pedig a háziorvos adja be a vakcinát, illetve küld oltópontra, akkor a TAJ szám alapján a háziorvosok kapják a listát.
Arról az egészségügy nem tehet, ha valaki rosszul tölti ki a regisztrációt.

Az igazságtétel miért fáj? Elkövető vagy magad is, vagy az igazság gyűlölője?
Esetleg a kommunisták 148 millió áldozatának meggyalázója?

Véded azokat, akik ezt hozták Magyarországra is, vagy haszonélvezői voltak:
Idézek Alexander N. Yakovlev, A Century of Violence in Soviet Russia (Az erőszak évszázada Szovjet-oroszországban), Yale University Press, 2002 című könyve 234-35. oldaláról:

“Mit adott a bolsevizmus a világnak, a népeinek és az egyénnek?
A világnak: lázadásokat, rombolást, erőszakos forradalmakat, polgárháborúkat és erőszaktevést az egyéneken.
A népeinek: szegénységet, ínséget, törvénytelenséget, anyagi és szellemi rabszolgaságot.
Az emberiségnek: végtelen szenvedést.
Az egyénnek: a bolsevik állam megvonta az egyéntől a szabadságot, a becsületet, az erkölcsöt, a gazdagodást és még az Istenben való hitet is.
A bolsevizmus nem más, mint sokarcú ördögi tobzódás, egy militáns embertelen bohózat.”

Nálad a hisztéria és az élethossziglani hülyülés párhuzamos.
Csak azt ajánlom, hogy a kommunisták 148 milliónyi erőszakosan, idő előtt láb alól eltett áldozatát meg kéne torolni 1:100 arányban. Nyilván a tettesekkel és a haszonélvezőkkel. Ezt nem találod méltányosnak?

Mert csatlakozott azokhoz, akik testvérpárti minőségben milliókat öltek meg vagy fosztottak meg mindenüktől. Tetszettek volna meggondolni a haszonlesés árát.

Tökéletesen egyetértek minden erőszaktevő, annak a hasznát élvező, vagyon bitorló, éhínséget okozó, emberevésre kényszerítő, a világot elfoglalni akaró, a határokat a disszidálni akarók ellen védő, ideológiai egyeduralkodó, egypártrendszert kikényszerítő, tervgazdálkodó, magántulajdont elvevő, információs monopóliumot alkalmazó, vallásüldöző, osztályharcot vívó, nemzeti érdeket feláldozó szörnyetegek megbüntetésével.
Te nem?

És büntették a kommunistákat konkrét bűnökért? Hol, mikor, mennyit?
És ha nem, akkor miért nem?

Szólj, ha ezt a határon átívelő bűntettet elkövetőit megbüntették:
Szovjetek által meggyilkolt apácák maradványaira bukkantak
24.hu, 2021. 03. 08. 09:26
Katolikus apácák csontjaira bukkantak Lengyelországban – írja a Live Science. A nőket a második világháború végén ölték meg a szovjet katonák.
A Vörös Hadsereg 1944-ben szorította ki a németeket a térségből, az ország azonban nem lélegezhetett fel.
Hogy megerősítsék hatalmukat, a szovjetek tömegterrort alkalmaztak: rengeteg lengyel katonát, egyházi személyt és civilt börtönöztek be, deportáltak, illetve gyilkoltak meg.
Korabeli dokumentumok alapján a katonák 1945-ben lengyel hét nővért öltek meg, akik Alexandriai Szent Katalin rendjének tagjai voltak.
Hogy megtalálják a maradványokat, a régészek 2020 júliusában Gdańsknál folytattak feltárást, ahol azonosították Charytyna nővér (Jadwiga Fahl) csontvázát. Októberben Olsztynnál Generosa (Maria Bolz), Krzysztofora (Marta Klomfass) és Liberia (Maria Domnik) nővérek maradványait is felfedezték – mindhárom áldozat a város Szent Mária Kórházának ápolója volt. A maradék három áldozatot decemberben találták meg Orneta temetőjében. Rolanda (Maria Abraham), Gunhilda (Dorota Steffen) és Bona (Anna Pestka) nővérek nyughelyére utóbb más sírokat emeltek.
A Lengyel Emlékezés Intézete szerint az elhunytak azonosításában a történelmi dokumentumok és a sírokban feltárt tárgyak mellett a csontvázak neme és kora segített. A nyughelyekben többek között a Katalin-rendhez köthető öltözékek maradványait is feltárták. A szakemberek azt tervezik, hogy genetikai vizsgálatokat is elvégeznek a csontokon.
1945 februárjában a szovjetek Gdańsk-Wrzeszcz, Olsztyn és Orneta kórházaira csaptak le, ahol a nővérek is dolgoztak. A betegeket és az ápolókat lemészárolták, Rolanda nővér arcát megcsonkították, Gunhildát háromszor is meglőtték, Krzysztofora szemeit pedig kivájták, nyelvét kivágták, és 16-szor megszúrták.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés