Az megvan, hogy Gyurcsány ül Brüsszelben, olvasgatja a tegnapi álhíreket és hazaüzenget

2021. március 6. 20:13

Kocsis Máté
Facebook
Gyurcsány csicskásai hetek óta arról beszélnek, hogy nyitni kellene mindent.

„Akkor tisztázzuk! Gyurcsány csicskásai hetek óta arról beszélnek, hogy nyitni kellene mindent. Az MSZP, a Jobbik és a Momentum külön kampányt is indított erre. A dékások még e hét közepén is arról elmélkedtek a nyilvánosság előtt, hogy szerintük nem lehet felelősen döntést hozni a szigorításokról, ma meg már épp a cselekvés hiányát kérik számon. 

Nos. Az elmúlt hetekben a baloldal emberéletekkel játszadozott volna, miközben itt a járvány harmadik hulláma. Több a fertőzött, és egyre többen szorulnak kórházi ápolásra is. Ehhez képest továbbra is a vakcinák ellen hergelnek, sunyi kettős beszéddel elbizonytalanítják a magyarokat, lebeszélik őket az oltásról. Meghazudtolják a szakembereket, és búvópatakszerűen nyomják az alantas oltásellenes kampányukat. Gyurcsány eközben meg a saját maguk által gyártott álhírek alapján még üzenget is, hogy szerinte mit kellene csinálni. Ez egy vicc.

Legyen elég ebből, nincs most itt ennek az ideje! A politikai vitákat majd később lerendezzük, ne féljenek, most azonban az emberélet az első!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mert te egész életedben így akarsz élni? Orbán amikor meghirdette a konzultációt egyértelműen húsvét utánról beszélt. Csak ez a ti propaganda sajtótokon nem jön át.

Ilók és Mihók, népmese. Nem kisfiam, Orbán Viktor bácsi nem tudja neked megmondani, hogy március 25 -én esik- e az eső. Habár Gyurcsány bácsi és pártja szerint, Orbán bácsi csak akkor jó miniszterelnök bácsi ha ezt is tudja, sajnos nem. De nézd, ott van a hordó Orbán bácsi képével megdádázhatod...

De te, észlény, egy nótórius hazudozókat, a Szamuely-keretlegényeket, a bunkóságukra büszkéket, a tehetségtelen színészeket, s valaha szép napokat látott, de borzalmas IQ zuhanáson átesetteket, valamint a senki által nem támogatott agresszíveket és vezérüket a kétballábas főpolgármestert szeretnéd kormányon látni. Csak azért, mert Orbánnak akadt egy hibája, ami miatt egy héttel később kapják meg néhányan az oltást.
Nem értem, hogy az ország egy tekintélyes részének miért jó, hogy becsukja a szemét és engedi, hogy bődületes marhaságokat mondjanak neki... és ti akarjátok eldönteni az ország sorsát!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés