Rögtönítélő bírósággal a jogállamért, elvtársak!

2021. március 4. 13:17

Tibi atya
Tibi atya blogja
Fekete-Győr „felcsúti per” beszéde után legfőbb ideje megvonni egy következtetést: a Fidesznek 2022-ben a fő kampányfogása az ellenzéke lesz.

„Nagyot ment a napokban Fekete-Győr előválasztási promóvideója, amiben arról beszél, hogy a megnyert választások után azonnal letartóztatja a jelenlegi vezetést, és a magángépeket sem engedi majd felszállni. A Tanácsköztársaság kikiáltásának 102. évfordulójához közeledve szeretnénk gratulálni, amiért már a kampány elődöntőjében sikerült beemelni a közbeszédbe a fontosabb retorikai elemeit. Tudjuk, hogy geciség felkapcsolni a villanyt és közölni, hogy fáj a fejünk, pont amikor már túl vagyunk az izgatáson, de azért néhány technikai részlete ennek érdekelne:

1) Hogy fog lezajlani egy büntetőper ilyen gyorsan? Nem lesz elsőfok, másodfok, kúria, vagy belefér majd mindegyik a három napba?

2) Pontosan hogy fogják lezárni a határokat? És hogy fogják lezárni azt a légteret, aminek a lezáráshoz jelenleg egyedül a Magyar Honvédségnek van képessége? Nem zavarja Fekete-Győrt, hogy annak a legfőbb parancsnoka akkor is Áder János lesz, ha esetleg leváltják a miniszterelnököt?

3) Hogy kell elképzelni, hogy Fekete-Győr börtönbe záratja azt az Orbán Viktort, aki a legbefolyásosabb német ipari óriásokkal épített közös lobbihálózatot abban az elmúlt évtizedben, ami számukra az egyik jövedelmezőbb volt? Valóban elhiszi bárki is, hogy egy választási vereség esetén egyáltalán megpróbálna menekülni a régió egyik legbefolyásosabb politikusa?

4) Hagyjuk az egységsugarú gyurcsányozást, és tegyük fel, hogy a Fekete-Győr melletti frakcióban ülő Gyurcsány Ferenc egy esetleges kormánykoalícióban megszavazna ilyesmit (lol)! De mégis: hogy kell elképzelni, hogy megtörténik az elszámoltatás, és visszaveszik azt a pénzt, ami elvesztette a közpénz jellegét? Levelet írnak a ciprusi bankoknak, hogy „legyetek már kedvesek visszautalni, puszi: Bandi”?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fegyőr egyszerűen leporolta Gyucsány egyik 2018-as röplapját, és felturbózta pár új ötlettel. De ők lényegében azonosan gondolkodnak. Kim Ir Szen hozzájuk képest demokrata volt.
https://alfahir.hu/2018/03/09/..

- Addig, amíg a nemzeti oldal átengedi a médiateret LEGNÉZETTEBB MŰSORIDŐBEN A HIT-ES ATV-NEK,
- addig, amíg nem képesek ebben a fő műsorsávban ÉLŐ ADÁSBAN HOZZÁÉRTŐ, VALÓBAN KOMPETENS SZEMÉLYEKKEL politizálni, a legteljesebb összefüggéseiben bemutatni minden szóba került témát,
- addig, amíg nem képesek egy telefonos élő műsort összedobni, ugyancsak a nap legalkalmasabb szakában,
- addig, amíg a Parlamentben Rétvári Bence folyamatsan, 4 perc alatt 6-szor Tisztelt Képviselő Úr-nak szólítja Tordai Bencét, ecetera,
addig csak arra lehet gondolni:
A FIDESZ NEM AKARJA MEGNYERNI 2022-T...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés