Budai Gyula: Tanú van rá, hogy Czeglédy pénzt adott át Kunhalmi Ágnesnek

2021. március 2. 19:47
Méghozzá a a budapesti kampány finanszírozására.

Mint arról mi is beszámoltunk, kedden megkezdődött a milliárdos költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csaba pere. A vádirat szerint a DK-s politikus bűntársaival csaknem 6,3 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek. Gyurcsány Ferenc egykori ügyvédje egyben a DK hivatalos jelöltje lett a szombathelyi választókörzetben, ami ellen még

a Momentum sem tiltakozott.

Az üggyel kapcsolatban Budai Gyula fideszes politikus volt a Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége.

M. Dobos Marianne műsorvezető felvetésére, hogy a Fidesz azt mondja, a 6,3 milliárd forintból jelentős mennyiség kerülhetett az MSZP és a DK pártkasszájába, Budai Gyula elmondta, ő maga ezt két éve konzekvensen állítja, e kijelentés miatt pedig több per is indult ellene, amit mind megnyert.

„A nyomozó hatóság ezt a 6,3 milliárd forintot nem találta meg Czeglédynél, ez a pénz valahol van, egyértelmű, hogy ennek a pénznek a DK és az MSZP kasszájában kell lennie” – tette hozzá Budai Gyula.

A politikus kiemelte, találkozott egy védett tanúval, aki konkrétan jelen volt akkor, amikor

Czeglédy Csaba pénzt adott át Kunhalmi Ágnesnek a budapesti kampány finanszírozására.

Arra a felvetésre, ha igaz ez az állítás, akkor újabb feltételezett törvénysértésről lehet beszélni, Budai elmondta, a nyomozó hatóság kifejezetten a költségvetési csalással, a gazdasági csalással és az okirathamisítással foglalkozott, amivel kapcsolatban a vádemelés meg is történt.

A  teljes adást itt nézheti meg:

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 156 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te, az két másik párt. Nem baj!
D

A pestszentlőrinci nyugdíjasok nevében tiltakozom, hogy Ágikát, aki rendszeresen puszilgat bennünket a lőrinci piacon, ahová Orbán még egyszer sem jött el a prolik közé, bátssátok.....Éljen Kádár János, meg az ISZOM, a férjem is megtalálta a pártját, csak még nem tudja, hogy melyik kocsmában osztja Szanyi a tagkönyveket, éljen a szocializmus, Ági is ezt üzente......el kell venni a zsidó fűszerestől a belvárosi boltokat, éljen Rákosi.. ne röhögj, visszajövünk, Jakab, a Jobbik is ezzel kampányol a lakótelepeken, minden zsidót a Gulágra.......

Szóval Kunhalmi pénzért csinálta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés