Vesszen Trianon!

2021. március 1. 17:28

Dúró Dóra
Facebook
Az önfeladás nem vezet eredményre, nincs hova hátrálnunk.

„A Fidesz egy év alatt sem volt hajlandó megtárgyalni a trianoni békediktátum hatályon kívül helyezéséről szóló törvényjavaslatunkat még a bizottságban sem, pedig erre normál esetben harminc napjuk lenne a házszabály szerint. Persze a koronavírusra mindent rá lehet fogni, és így legalább nem kellett kivonulniuk, ahogyan tették azt még 1990-ben.

Mi már el is égettük ezt a gyalázatos diktátumot egy sajtótájékoztató keretében, és éppen egy éve nyújtottuk be az igazságtétel első lépésének tekinthető, hatályon kívül helyezésről szóló javaslatunkat Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulóján, ám ismét rá kellett döbbennünk, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely nem nyugszik bele ebbe a gyalázatba, és valóban kiáll a határon túli magyarokért. Az önfeladás nem vezet eredményre, nincs hova hátrálnunk: vesszen Trianon!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dórika, 2015 és 2018 között hova dugtad el ezekez a szlogeneket?

Tudod, mikor Vonával parádéztál az óriásplakátokon, amikor az MSZP-sekkel, DK-sokkal stb. együtt akciózgattál, amikor nyomattad ugyanazokat a ballib paneleket, amiket most is a Jobbik stb. stb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés