„Halálhozónak” nevezte Orbán Viktort Varju László

2021. március 1. 21:19
Röviddel a kijelentés után viszont a műsorvezető kérdésére elismerte a DK alelnöke, hogy Magyarország tartja az uniós átlagot a beadott oltások számában.

Az ATV Egyenes beszéd vendége volt Varju László, a DK alelnöke, aki a műsorban azt mondta: a kormány „egy nagyon nagy adag” Moderna-vakcinát nem hozott be Magyarországra, ehelyett inkább „elment portyázni keletre, vagy ki tudja, merre bóklásztak”. Véleménye szerint a kormány történelmi bűnöket követett el.

Orbán Viktor halálhozó ember”

– jelentette ki a DK politikusa. A műsorvezető, Rónai Egon ugyanakkor emlékeztette a politikust, hogy a lakosság arányát tekintve Málta és Dánia után Magyarország lett a harmadik legjobban átoltott ország az Európai Unióban. A DK politikusa erre annyit reagált: „Magyarország az európai uniós átlagot hozza”.

Varjú László állítására a nap folyamán reagált többek közt Dömötör Csaba parlamenti államtitkár is, mint mondta, a DK-s képviselő által emlegetett Moderna-vakcina csak decemberben érkezne Magyarországra.

Nyitókép: ATV

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tessék mondani, ez lenne a "fideszes" ATV?

LOL

És elkezdesz a KDNP-re szavazni?

Összevissza beszél, Rónay, aki pedig pontosan tudja, hogy minden szava hazugság és csúsztatás, úgy kérdez alá, mintha teljesen idióta lenne.

Pörge Dani kéne ide.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés