Dömötör: A baloldal ma is futtatta legújabb álhírkampányát

2021. március 01. 18:30

„A másfél milliós le nem kötött vakcináról szóló álhírről” beszélt közösségi oldalán Dömötör Csaba.

2021. március 01. 18:30
null

„Az állítás lényege nagyjából az, hogy van valahol szabadon másfél millió Moderna vakcina, amit a kormány nem kötött le szánt szándékkal” – kezdi videóját a parlament államtitkár. Dömötör Csaba hangsúlyozza, hogy ezek a vakcinák csak 2021 decemberében érkeztek volna Magyarországra.

Karácsonyék karácsonykor oltanának. Mi ezt nem szeretnénk”

– kommentálta a politikus, hozzátéve, hogy a kormány ezért több forrásból igyekszik minél több vakcinát beszerezni.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuverén maffiaállam
2021. március 01. 20:11
Dömötört is megfuttatta a gazdája.
galancza
2021. március 01. 19:38
Csaba! Hívd meg nyilvános tv beszélgetésre állami tv-be fegyőrt, fletót,sabaut, donátovát, fletónét, listázó marcit, jakobinust és csinálj belőlük hülyét nyugodt, közérthető, nem gőgös stílusban. A fanatik balosokat természetesen nem győznéd meg, de sok ingadozót igen.
kunfia
2021. március 01. 19:24
Újabb olyan igaz beszéd egy fideszestől,mint Orbán becsülete:DDDDD
palicsi
2021. március 01. 19:23
A húgyagyú ballibernyák szavazók mindent elhisznek bemondásra. Elég egy (ki tudja mikor készült) templomi kép, a karanténszabályok megszegéséről a temetésen, vagy egy fészes bejegyzés egy grazi gyógykezelésről. A kretének meg elhiszik! Az igaz, hogy igen szarul állnak, kell nekik a muníció, mert egyre több hívük jön rá, hogy amiket szajkóznak, annak köze nincs a valósághoz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!