Szanyi a Hír Tv-nek: Nem vagyok arról meggyőződve, hogy Hadházynak ez a végállomás

2021. február 27. 21:14

A politikus szerint a Momentum és volt pártja, az MSZP kóstolgatják egymást.

2021. február 27. 21:14
null

Taktikai műveletnek és egymás kóstolgatásának nevezte Szanyi Tibor a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában, hogy a Momentum Hadházy Ákost indítja Zuglóban az előválasztáson az MSZP-s Tóth Csaba ellen. Szanyi hozzátette: „Itt azért még messze állunk attól, hogy ezt belháborúnak vagy hasonlónak lehessen mondani. Jól mondja egyébként Fekete-Győr András, ez egyféle próba, provokálni akarja a viszonyokat. Én nem vagyok arról meggyőződve egyébként, hogy Hadházy Ákosnak ez a végállomás. Tehát, hogyha ’22 tavaszán esetleg újra beszélgetünk és kiderül, hogy esetleg mégsem Zuglóban indul Hadházy Ákos, én azon nem leszek meglepődve”

A felvételt itt tekintheti meg:

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2021. február 28. 15:20
Úgy tűnik, a vén alkesz bedolgozik a Fidesznek, mint szili elvtársnő.
beflower56
2021. február 28. 10:32
Ilyen alakok megszólalásakor Megnyugszom nem véletlenül jöttünk el Magyarországról 10 éve/sajnos/. A választások közeledése előcsalogatja a félhülye politikai analfabétákat a már aktiv /Karácsony, Hadházy, Szél,Dobrev Gyurcsány,Jakab Stb./ idióta politikusok közé.Mikor lesz majd normális közélet Magyarországon?Üdvözlettel Bajorországból.
Oscc
2021. február 28. 10:01
ISZOM part?Az alkoholistak partja?
rókabácsi
2021. február 28. 09:44
osztódnak! mielött összefognak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik