Lázár János visszatért az eke szarvához

2021. február 26. 16:58
„Szerintem más politikusnak se ártana, ha időnként a földön vagy legalább terepen dolgozna” – mondta a képviselő.

Érdekes részletre figyelt fel Lázár János legfrissebb vagyonnyilatkozatában a vásárhely24.hu: a volt miniszter őstermelő lett! „A szüleim és a nagyszüleim mindig azt mondták, az igazi munka a föld. Amit én csinálok, a politika, az inkább csak amolyan tevékenykedés” – idézi az oldal Lázár évekkel ezelőtti szavait, aztán a képviselő mostani megszólalását is:

„A hír igaz! De csak félig. Tényleg regisztrált őstermelő lettem, és ezzel visszatértem oda, ahonnan a családom hét nemzedékkel ezelőtt elindult: az eke szarvához. Aki generációk óta itt él, az ezt a dolgot magyarázat nélkül is megérti, aki meg városi, az még magyarázattal se. Mindenesetre aki abban bízott, hogy ezzel megszabadult tőlem a politikában, az korán örült. A két hivatás ugyanis nem zárja ki egymást, sőt! Szerintem más politikusnak se ártana, ha időnként a földön vagy legalább terepen dolgozna” – nyilatkozta Lázár, aki elmondta, hogy eddig kiadott földterületein ezentúl maga szeretne gazdálkodni, elsősorban szántóföldi növénytermesztésben gondolkodik, de az állattenyésztés is a tervek között szerepel.

Nyitókép: Lázár János hivatalos oldala

Összesen 119 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Remek volt a kormányinfon

Még mindig nem válaszoltál korábbi kérdésemre, miért lettél áruló?

Azért Lázártól leginkább azt várnám, h. Hódmező ismét fideszes vezetésű város legyen. Ne legyen kérdés, h. a Habsburg imitátor Hadházy rokon továbbra is ott fújja a passzát-szelet, mint polgármester. Valami oka csak van. Félek attól, h. Lázár közelről mégsem annyira szimpatikus. Azért VAN próféta, aki elboldogul a saját hazájában.

Az okról szívesen olvasnék elemzést. Lehet, h. a márki gyerekei annyira szimpatikusak?

Az sem biztos, h. jó ötlet a mezőhegyesi főnökség mellett saját gazdálkodásba fogni. A Horthy sírjának a meglátogatásáról szóló élmény beszámoló sem biztos, h. jó ötlet volt.

A konszolidáció mestermű lett volna, ha általánosan földet is osztanak, de ezt nem volt szívük meglépni. Viszont a vég nem mellékes. Romhalmaz, halál és szenvedés maradt utána.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés