Parizerkultúra

2021. február 25. 8:10

Bohár Dániel
888.hu
Őszinte leszek, nem hittem volna, hogy 2021-ben új értelmet nyer a párizsi forradalom.

„A hazai »párizsiforradalmat« Jakab Péter robbantotta ki. A Jobbik elnöke az a politikus, aki nagy valószínűséggel soha életében nem fogja megemészteni, hogy egy olyan pártot vezet, amelynek egykor Vona Gábor volt az első embere. Félreértés ne essék, távol álljon tőlem, hogy bármiféle pozitívumot fogalmazzak meg Vona kapcsán, de annyit azért a történelmi hűség kedvéért elmondhatunk, hogy a két ember közötti szellemi különbség ég és föld, nem Jakab Péter javára.

A Jobbik jelenlegi elnöke elkövette pártja legnagyobb bűnét, összeállt azzal a Gyurcsány Ferenccel, aki ellen ez a politikai formáció létrejött. Emellett Jakab vezetésével a Jobbik az egykori legerősebb ellenzéki párt státuszából lezüllött a parlamenti küszöbért küzdő alakulattá. Jakab Péter pusztít. A politikai kommunikációját elemezve is ez állapítható meg. Jakabnak a parlamentben a Jobbik elnökeként nem volt még olyan felszólalása, amely kicsit is konstruktív lett volna. A parizerkirály állandóan támad, hergel, személyeskedik, és iszonyúan idegesítően viselkedik. Az a sztorija pedig, hogy minden reggelét azzal kezdi, hogy megbeszéli az elmúlt nap eseményeit a »melósokkal«, iszonyat gagyi és átlátszó, ennél sokkal okosabbak az emberek, kedves Péter, még ha maga nem is az.

Hergelő Jakab újabb hergelése abban merült ki, hogy feltöltött a Facebook-oldalára egy fotót gyermekkora kedvenc ízeiről, a kifliről, a párizsiról és a Piros Aranyról. Jakab természetesen ezzel is erősítette saját imázsát, miszerint ő a nép egyszerű gyermeke, aki parizeren tengődik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés