Mikor az Amazon törölte a könyvemet

2021. február 24. 12:01

Ryan T. Anderson
First Things
Nem az a kérdés, hogy miként fogalmazol, vagy hogy milyen jól érvelsz, vagy ilyen megértően adod elő a mondandódat. A kérdés az, hogy behódolsz-e vagy eltérsz a gender-ideológia új ortodoxiájáról.

„A könyvem, a When Harry Became Sally: Responding to the Transgender Moment három évvel ezelőtt jelent meg. A New York Times kétszer támadta meg az op-ed oldalán. A Washington Post megjelentett egy cikket róla, ami tele volt tévedésekkel. Nyilvánvaló volt, hogy a kritikusok nem olvasták a könyvet. De fenyegetve érezték magukat a könyv által, diszkreditálni akarták; és legkevésbé szerették volna, ha valaki kézbe veszi és tanul belőle.

Most, három évvel a megjelenése után, ugyanazon a héten a képviselőház az Equality Act törvénytervezetét tárgyalja – ami egy radikális transznemű tervezet, mely az 1964-es polgárjogi törvényt módosítaná – az Amazon törölte a könyvemet digitális polcairól, mint a gender-ideológiával ellentétes könyvet.

Az emberek, akik olvasták, a transznemű jelenséggel kapcsolatos tudományos, orvosi, filozófiai és jogi viták pontos és érthető összefoglalásának tartják. Igen, a könyv a transznemű ideológiával szembeni érveket fejti ki egy bizonyos nézőpontból. De nem téved a tényekben, és nem bocsátkozik túlfűtött retorikába. 

Mi több, a szakemberek is dícsérték: a Johns Hopkins Kórház volt főpszichiátere, a New York University egy volt pszichológia professzora, a Columbia Medical School orvosi etika professzora, a Boston University agytudomány- és pszichológia professzora, az Utahi Egyetem neurobiológia professzora, a Harward jogi karának egy professzora, Oxford egy jogfilozófusa és a Princeton jogtudomány professzora. 

De az eretnekekre vadászó baloldal számára mindez nem számít. Nem az a kérdés, hogy miként fogalmazol, vagy hogy milyen jól érvelsz, vagy ilyen megértően adod elő a mondandódat. A kérdés az, hogy behódolsz-e vagy eltérsz a gender-ideológia új ortodoxiájáról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Liberálnácik ezek, nem nyugati tálibok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés