Újra rám küldte a Fidesz a verőemberét

2021. február 23. 19:33

Fekete-Győr András
Facebook
Pont most vasárnap fogjuk nyilvánosságra hozni, hogy milyen lépésekkel szándékozzuk elhozni az új rendszerváltást Magyarországra.

„Újra rámküldte a Fidesz a Budai Gyula nevű verőemberét, miután arról beszéltem, hogy nem maradhat büntetlenül a fideszes elit szabadrablása. Én még ott ragadtam le, hogy egy Facebookos keménykedés után megijedt egy futóversenytől, és inkább fogathajtó-versenyről kezdett hadoválni. Ráadásul úgy, hogy az is kiderült: nincs tisztában azzal, hogy a futás is a katonai alapkiképzés része. De viccet félretéve: tényleg van képe az elszámoltatást számon kérnie a Fidesz korábbi elszámoltatási biztosának, aki hiába indított több mint ezer vizsgálatot, még bírósági szakaszig sem tudta eljuttatni ezeket?

Van képe 10 év kétharmad után, kormányzati pozícióból, pórázon tartott ügyészséggel a háta mögött átküldeni mindenféle paksamétát, hogy oldjam meg helyettük? Persze tudom, miről van itt szó. Rettegnek, hogy nem tudják majd kimenekíteni a vagyonukat 2022 után. Félnek, hogy soha többet nem tudják majd újra elfoglalni Magyarországot – mert jogállami eszközökkel minden lopásnak utánamegyünk, majd olyan intézményrendszert építünk ki, hogy soha senki ne rabolhassa le hatalmi pozícióból a saját országát. Pont most vasárnap fogjuk nyilvánosságra hozni, hogy milyen lépésekkel szándékozzuk elhozni az új rendszerváltást Magyarországra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 113 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerényen fogalmaztál, a sor ennél jóval hosszabb. A magyarság, a zsidóság felszámolása a muszlimok betelepítésének támogatásával, a társadalom minden kötőszövetének szétverése, bevándorlók telepítése Lipóciába, a fővárosi lakótelepekre.

Mi van Fegyőr? Nem akarod megcsinálni a házi feladatot? Ócska vádaskodással térsz ki a saját feladatod elől? Menj a sunyiba, te piti figura, és hazugsággyártó al-egyén! Dobálod a füstbombát, s a róla készült felvételt is lehazudod? És nem sül le a bőr a képedről, ezután verőembernek nevezni Budait?

Fideszes verőember: Ungár Péter
Fideszes verőember: HVG
https://m.hvg.hu/360/20210221_..

Stb. Stb. Stb.

Egyébként az ember azt hinné, hogy már szégyelli (mert melyik normális ember ne szégyellné), hogy 30 évesként 57 éves embert hív ki futóversenyre...

... erre még tetézi is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés