Orosz Anna is alkalmasabb jelölt lett volna

2021. február 21. 16:39

Tibi atya
Facebook
...mint a felelős közéleti tevékenység elől rendre gumigerinccel félrehajló Fekete-Győr András.

„Eddig arról lehetett megismerni Fekete-Győr Andrást, hogy a politikai viták elől megfutamodott (bocs, Juhász Péter) és a piacon soha életében egyetlen percet nem dolgozott. Azért is jó neki, hogy ő lehet a Momentum miniszterelnök-jelöltje, mert a választókerületében így nem kell majd egyéni jelöltként indulnia és kockáztatnia (az LMP-s Csárdi Antal ellen), nem kell életében először megmérettetnie magát, hanem becsorgatják majd szépen listáról, miközben sajtfotókat osztogat meg Instagramon. Megeszik azt még a pesti úri népek!

Eddig sem volt jó véleményem a Momentumról, de eddig kérdés volt, hogy a top dog-underdog játszmában sikerül-e a DK fölé kerekedniük, vagy bedarálják őket. Fekete-Győr nem csak azért számít fegyverletételnek, mert már a fiatalabb korosztály is csak mémekkel gúnyolódik a semmilyenségén, hanem azért is, mert nem nő. Márpedig – ahogy ez kiderült a Gyurcsány Ferenc közvetlen szócsöveként üzemelő Erzsi for President blogból – a DK jelöltje nő lesz, mert ezt a preferenciát mérték a választóik között. Én ugyan a legkevésbé sem támogatom a nemi alapú politikai diszkriminációt, de tekintve, hogy a DK és a Momentum szavazói igen, jelzem, Orosz Anna is alkalmasabb jelölt lett volna, mint a felelős közéleti tevékenység elől rendre gumigerinccel félrehajló Fekete-Győr András.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tibi "atya" egy vélemény, kicsit hosszabban, mint bármelyikünk és több önbizalommal. Ez nem egészen ugyanaz, h. okosabb, tájékozottabb is lenne, egy vélemény, ennyi.

Fegyőr egy taszító figura, éppúgy, mint a brüsszeli három grácia, egyenként és külön-külön.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés