Vadai: Ne jöjjön a Tisza magyarországi szakaszára Romániából minden mocsok!

2021. február 16. 20:00
A DK-s politikusnak ez arról jutott eszébe, hogy fedett jégpályát avattak a magyar kormány támogatásával Maros megyében.

„Marosszentgyörgyön múlt héten fedett jégpályát avattak. A magyar adófizetők 264 milliót fizettek érte. 2016 óta ez már a negyedik (Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Gyergyószentmiklós)” – kesereg a Facebook-oldalán Vadai Ágnes, aki legalább a  magyar nevükön illeti a erdélyi településeket, nem mint legutóbb Dobrev Klára Pozsonyt. A DK-s politikusnak erről a hírről a tiszai mocsok jut eszébe, mégpedig azért, mert Románia környezetvédelmi minisztere ugyanaz a Tánczos Barna, aki egyben a mostani pályát építtető alapítvány elnöke is.

„Őszintén remélem, hogy a kedélyeskedő avató közben azért megvitatták az alábbi kép tragédiáját, meg azt, hogy a magyar adófizetők által adott pénz egy részét talán arra kellene költeni, hogy ne jöjjön a Tisza magyarországi szakaszára például Romániából se minden mocsok!” – írja Vadai, aki a bejegyzéséhez egy képet is csatol a szemétben úszó Tisza magyarországi szakaszáról.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A magyar határnál Vadai társaival eltorlaszolhatná a Tiszát és akkor visszafele folyna, így vissza vinné a szemetet.

Ukrán műanyagba fullad bele a magyar Tisza
Naponta akár 750 ezer műanyag flakon is érkezhet a Tisza ukrajnai szakaszáról Magyarországra. A románok pedig a Szamoson keresztül küldik szívélyes üdvözletüket kommunális hulladék formájában a magyaroknak. Az ügyben nemrég feljelentették a ukrán és a román államot.

A mesterséges intelligenciával felturbózott magyar kamerarendszer kiszámolta: van olyan nap, amikor percenként 500 PET-palack érkezik az ukránoktól. Szakemberek szerint egy-egy intenzív szennyeződés néha napokig tart, és százmilliókba kerül a magyar adófizetőknek.

https://www.szabadeuropa.hu/a/..

Vadai felkereshetné a román és ukrán elvtársait és ,,köszönetet,, mondhatna a szívélyes ajándékért.

Vadai etnő!
Ne a magyar minisztert okolja, hanem az egykori francia min.elnököt Trianonért.
Horthy idejében 1940 után a Tisza csak Magyarországról hozott szemetet.

A DK kezdeményezi a Tisza elterelését.....s már Szanyi is megmondta Békéscsabán, hogy a Fidesz ne támogassa a magyarul beszélő románokat.....Nehéz ezt megérteni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés