Hogy lett Gyurcsány újra a baloldal vezetője?

2021. február 15. 18:04
Folytatódik a Magyar Nemzet sorozata, ezúttal videós formában.

Gyurcsány, és ami mögötte van – ezzel a címmel publikált cikksorozatot a Magyar Nemzet azzal a céllal, hogy Gyurcsány Ferenc pályafutását elemezze. Az általunk is szemlézett első részben azzal indít, hogy őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után általános volt a vélemény, hogy Gyurcsány Ferenc politikai pályafutása befejeződött. Tizenöt évvel később ugyanakkor a volt kormányfő a legerősebb ellenzéki formáció vezetője.

A cikksorozathoz a Magyar Nemzet most videósorozatot is készített, mely a Videán érhető el. A sorozat első részében Gyurcsány Ferenc KISZ-es múltja kerül középpontba, és az, hogy a szervezetben szerzett tapasztalatait miképp tudta kamatoztatni később baloldali politikusként.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Fideszre a normálisok szavaznak, beleértve a bennünket, normális zsidókat is.

,,A Klein család nélkül a Feri a fasorban sem lenne.,,
Kiegészítés.

Egész pontosan Apró Piroska és baráti köre segítségével lett a vagyona és az ő támogatásukkal került be a politikai hatalomba. Vagyis nem a tudása, rátermettsége révén.

Szerintem a Medgyessy puccs is előre el volt tervezve, mert szerintem 2002 ugyan Gyurcsány neve is felmerült me. elnök jelöltként, de ismeretlensége révén - a manipulációi ekkor még nem évültek el - az MSZP nem nyerte volna meg a választást. Medgyessy viszont Apró Piroska köre közé tartozott, sokban segítette, így vele meg lehetett állapodni.

A miniszterelnöki tevékenysége pedig jól kifejezi szakértelmét, tudását, rátermettségét a vezetésre. Vagyis az alkalmatlanságára.
Az MSZP-ét sikeresen leépítette - ehhez az MSZP vezetése is asszisztált - a többi pártok nagy része - összefogás pártjai - pedig kénytelenek felsorakozni Gyurcsány mögé, mert különben be sem jutnának az Országgyűlésbe. Érdekes lesz a vircsaft amikor a befutó helyeket osztják el, melynek során Gyurcsány Ferenc igyekszik minél több helyet megszerezni a DK számára.
Szerintem ténylegesen nem 2022 választásra készül, hanem a 2026 évi választásra. Addig eltakarítja majd a törpe pártokat, megszerzi a szavazóikat és úgy vélelmezi, így lehetősége nyílik újra visszatérni a hatalom csúcsára. Ehhez a szükséges családi, barti kör rendelkezésre áll.
Csak akkor nem tudja megvalósítani a tervét, ha az összefogás a 2022 évi választáson súlyos vereséget szenved. A legkézenfekvőbb az lenne, ha még a 15 %-ot sem érnék el listán, mert akkor együtt buknának meg. Ennek azonban kicsi az esélye, mert nagyon sok a hiszékeny és felejtős, irigy választó.

Igazad van, a reklám 22-ben....vidéken a kisbíró, aki dobol az utcában, de hasonló itt a fővárosban is, az online média a magyarok agymosását fogja végezni.

Mi a magyar? Most fáradt vagyok ennek irodalmi áttekintésére, legközelebb.

A nagyszerű Ember Mária, Hajtűkanyar című könyvében megrázóan írja le az emberi sorsok kiszámíthatatlanságát. Magyarország nem nem bízhatja jövőjét a véletlen váltóállításra.

A zsidóság érdekében is a szemafornak 22-ben is tilost kell mutatnia a balliberális hazaárulók számára.

Az ellenfelet soha nem szabad lebecsülni, mert az a saját győzelmünk értékét csökkenti. Ezért volt ég és föld a "Halál ötven órája", az ötvenes évek partizánfilmjeihez ( minden német hülye) viszonyítva.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés