Transznőként coming outolt a WWE pankrátor

2021. február 11. 18:00
Tyler Reks, a WWE házas pankrátora akinek egy lánya is van, Instagram oldalán jelentette be, hogy ő valójában nő és a neve mostantól Gabbi Tuft.

Tyler Reks Instagram oldalán tette közzé coming outját, melyben arról beszélt, hogy „eddig félelemben élt és őrizte ezt a titkot, de most már büszkén megmutatja és vállalja magát”. Tylerrel és feleségével Billy Bush amerikai újságíró készített interjút (videónkon) amely során az immár Gabbi néven ismert pankrátor szőke parókát vett, kisminkelte és kirúzsozta magát és úgy ült felesége mellé. 

Az interjúból kiderül, hogy a közismert pankrátorról eddig nagyjából 15 ember tudta, közöttük a felesége, hogy a férfi transzvesztita. Amikor kilencéves kislányuk aludni ment, Tyler, azaz most már Gabi, női ruhákba öltözött felesége tudtával – írta meg az Origo korábban.  A házaspár már nem él házas életet, mert mint Tyler, azaz Gabbi úgy fogalmazott, felesége nem szereti a „nőket" és amióta „nőies nő" lett, azóta a kapcsolatukból már hiányzik a szexualitás.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A pankrációban csupa kretén van. Ezzel a figurával még sikeresebb lesz. A közönség egyik fele fújolni fogja, a másik éljenzi, az üzlet meg szárnyalni fog.

A pankráció bohóckodás. Előre meg van beszélve az egész.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés