Deutsch Tamás felajánlotta segítségét Cseh Katalinnak

2021. február 5. 16:09
A momentumos politikus olyan dokumentum nyilvánosságra hozatalát követelte, amely Deutsch szerint már hónapok óta nyilvános – csak egy kis internetes keresésre lett volna szükség.

Deutsch Tamás felajánlotta Cseh Katalinnak, hogy bármikor áll rendelkezésére az internetes keresésben – mindezt egy Facebook-poszt alatti kommentben.

Az előzménykehez tartozik, hogy a momentumos képviselő a legnagyobb közösségi oldalon követelte, hogy „a kormány hozza nyilvánosságra, milyen szakmai és társadalmi egyeztetéseket folytatott le eddig a helyreállítási terv elkészülte érdekében, továbbá hozzák nyilvánosságra azt is, pontosan milyen területeken és mire kívánják elkölteni a helyreállítási alap forrásait”.

A nemzeti helyreállítási tervet a kormány az Európai Bizottságnak kell benyújtsa, a határidő április 30. A dokumentumnak tartalmaznia kell azokat a részletes terveket, amelyek a tavaly decemberben jóváhagyott költségvetés és a Next Generation EU keretében hazánkba érkező uniós források elköltéséről szólnak.

„Ahhoz, hogy ezek a források valóban megérkezzenek, a magyar kormánynak részletes tervet kell bemutatnia az Európai Bizottságnak, amit a testületnek jóvá kell majd hagynia. Mi, az Európai Parlament képviselői pedig véleményezni fogjuk, véleményünket pedig a Bizottságnak figyelembe kell vennie döntésekor. A nemzeti helyreállítási terv benyújtásának végső határideje április 30-a, de a munka és az egyeztetés már folyik a tagállamok és a Bizottság között” – írta Cseh Katalin.

Az uniós pénz ugyanis nem a kormányé, hanem az embereké! – zárul a liberális politikus posztja, amely alatt Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő kommentelt, belinkelve Magyarország Helyreállítási és Alkalmazkodási Tervét.

„Kedves Cseh Katalin,

Magyarország Helyreállítási és Alkalmazkodási Terve hónapok óta nyilvános. Az internetes keresés elsajátításában bármikor állok rendelkezésére. Ennyi” – szúrt oda Deutsch.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A momentumos politikus olyan dokumentum nyilvánosságra hozatalát követelte"

"A DK segélyalapot követel a kormánytól"

Követelőznek, mint a hisztis hülyegyerekek a csokispultnál.

Egyre szánalmasabb ez a múmia-csapat.

Mi az? Már egy botmixert se tud egyedül bekapcsolni?

Miért szarember az, aki kimászik a szarból szemben veled, aki benne marad?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés