Dopeman felajánlotta Puzsérnak, hogy segít hitelt intézni

2021. január 29. 11:41
Finoman válaszolt a kritikákra a rapper.

Lapunk is folyamatosan beszámolt a 2013-ban még Orbán-szobrot rugdosó Pityinger László, alias Dopeman véleményének fokozatos megváltozásáról.

A buddhista főiskolát végzett rapper az elmúlt időszakban többször bírálta az ellenzéket, – leginkább Karácsony Gergely főpolgármester budapesti intézkedéseit – és dicsérte a kormányt.

Január elején egyenesen ki is jelentette: ha Orbán berúgja a gazdaságot, akkor a Fideszre fog szavazni.

Ezt követően pedig nagy visszhangot kiváltó interjút adott lapunknak, amelyben az ominózus rúgásról így nyilatkozott: „nem gondoltam bele, hogy mint érző lényt, alighanem megbántottam, a családtagjainak pedig fájdalmat okozhattam. Ha kifejezetten erre a vetületre gondolok, pláne azt mondom, hogy ilyet a mai eszemmel nem csinálnék. Azóta jártam a buddhista főiskolára”.

„Azt mondani, hogy Magyarországon diktatúra lenne, meredek. Amúgy meg szerintem a zsidó-keresztény kultúrkörben az embereknek valójában problémájuk van a demokráciával, nincs rá bennük igény. Nézzünk szembe a ténnyel: nem konszenzusban és kézfogásban gondolkodunk. Egyébként azok, akik holmi Orbán-féle autokratikus berendezkedésről beszélnek, arra is szoktak panaszkodni, hogy a kormány minden komolyabb lépés előtt megméri a közhangulatot. Csakhogy ez ellentmondás” – jelentette ki a diktatúrázásról.

A rapper ezek után óriási támadásokat kapott a balliberális oldalról, tegnap pedig Puzsér Róbert is megszólalt a témában.

A Dopeman lábhoz szegődik című, Magyar Hangban megjelent publicisztikájában a kritikus így fogalmazott: „nagy magabiztossággal kijelenthető, hogy Pityinger Lászlóhoz képest még 6ix9ine, a hírhedt New York-i vamzer-rapper is erkölcsi példakép, hisz ő vádalku nélkül egy életre sittre került volna, Dopemant viszont legfeljebb a balliberális kurzus iránti személyes sértettsége hajtotta Orbán Viktor nemzetvezető lábához. Míg 6ix9ine rock and rollt gyártott az önzéséből, „tesóinak” lelkiismeretlen feldobásából, addig Dopeman a trollface által reprezentált önérzetes szolgaságot, amelyet szándéka szerint a buddhizmusával való tartalmatlan pózolása hitelesít”.

„Elég a kapitalizmusból meg a polgári sorból – jöjjön a feudalizmus, és jöjjön a hűbér! A nemzeti együttműködés rendszere nem Dope Hitel, és nem DopeIngatlan: Pityinger László abban bízik, hogy Kóka János és Szili Katalin mellett neki is jut majd egy rongy, amelyre leheveredhet – és ebben aligha téved. Sosem értettem, hogy valakinek, aki Al Caponéra és Pablo Escobarra példaképként tekint, ugyan mi baja lehet Orbán Viktorral. Többé már semmi – Pityinger László végre követi az értékrendjét: az életérzés, hogy »megyünk lopni«, igazán csak nagyban jó” – zárta az írást Puzsér.

A válasz sem késett soká, bár talán nem olyanra sikeredett, mint amilyet sokan vártak volna. A közösségi oldalára feltöltött videóban Dopeman megköszöni „Robinak a vitriolt”, és felajánlja Puzsérnak, ha a Gyurcsány-koalíció mégsem nyer 2022-ben, valamint Puzsér elveszti az állását Németh Sándor ATV-jében, akkor „tudunk segíteni átmeneti hitelt intézni”.

„A DopeHitel a legjobb hely. Hitelügyintézésben mi vagyunk a magasiskola! Puszillak, testvérem! Szia!” – üzent a videóban Dopeman.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,A DopeHitel a legjobb hely. Hitelügyintézésben mi vagyunk a magasiskola! ,,

Szerintem olyan hitel nincs a bankoknál amilyenre Puzsérnak szüksége lenne.

:))))))

Amikor Pityinger finoman oltja a moslékkoalíció lábához szegődött csahos ebet. :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés