Így tudósít Magyarországról a Süddeutsche

2021. január 27. 7:37

Skrabski Fruzsina
Facebook
Ez nem párbeszéd, csak felhasználják a nevedet, hogy minden oldalt megszólaltató, korrekt cikknek tűnjön egy lejárató propaganda írás.

„Írtam, hogy nyilatkoztam a Suddeutsche Zeitungnak – a cikk következetesen nyomja a megszokott klisékkel, mintha valami borzalmas, maradi világban élnénk, ahol gyerekszülésre kényszerítenék a nőket. Az interjúban az összes vádra részletesen válaszoltam, elmondtam, hogy ötpárti támogatásunk van, de mégis valami Fidesz-pártoló figurának sikerült még a szüleimet is beállítani, a Három Királyfi pedig úgy szerepel, mint valami társkereső szolgáltatás.

Még mindig jobban jártam, mint egy éve, amikor egy francia csatorna egész hétvégét töltött az egyik önkéntesünk családjánál, majd a Három Királyfi caklipakli kimaradt, helyette a családot vágóképnek használták ahhoz, hogy a magyar családpolitikát gyalázzák.

De legrosszabban anyukám járt annak idején, amikor egy német lapnak nyilatkozott, amelyik a leadben azt írta, hogy ő izzadtan adta az interjút és ez olyan szinten megadta a beszélgetés alaphangját, hogy rögtön egy izzadós mucsai lett a professzorból.

Sose értettem, hogy miért nem nyilatkoznak fideszes vezetők? A párbeszédben hiszek, de sajnos le kell vonjam ebből a pár tapasztalatból a szomorú következtetést: nem szabad nyilatkozni! Hiszen ez nem párbeszéd, hanem csak felhasználják a nevedet, hogy minden oldalt megszólaltató, korrekt cikknek tűnjön egy lejárató propaganda írás.

UI: Jó hír, hogy a magyar sajtó legtendenciózusabb telex, 444, 888 cikke is BBC ezekhez a cikkekhez képest, szóval a hanyatló nyugat sokkal gyengébb a korrekt tájékoztatásban, mint mi!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Manapság a mainstream sajtó többnyire csak azért szólaltatja meg az ellenoldalt, hogy úgy tűnjön, mintha hajlandó lenne párbeszédre. Valójában ezeket az alkalmakat is csak arra használja fel, hogy a saját bolsevista ideológiáját erősítse.

A tanulság az, hogy ezeknek a balos geciknek vagy nem nyilatkozunk, vagy kikötjük, hogy az interjút szerkesztetlenül-vágatlanul kelljen nyilvánosságra hozniuk.

Nem akarom elvenni Skrabski Fruzsinától a pozitív morzsákat, de a hazai liberálbolsevik sajtó a rendszerváltozás óta ilyen és amikor hatalmon voltak (a gyurcsányi éra utolsó évét kivéve) még ennyi korrektséget sem engedtek át, mint most, ellenzékben. Pedig most is nagyítóval kell keresni.

A német és a francia média megengedheti magának, hogy odahaza teljes mértékben hazudjon rólunk, mert az olvasóik a töredéknyi magyar származásút kivéve, semmit nem tudnak rólunk. Az ittenieknek folyton manipulálniuk kell, mert a színtiszta hazugságokba rögtön belebuknának, mint Korózs Lajos hazudós Athinával.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés