Ceglédi Zoltán: A Mi Hazánk be fog jutni a parlamentbe

2021. január 27. 11:57
Az elemző szerint a párt lezárásellenessége százezres tömeget szólít meg.

Ceglédi Zoltán poltikai elemző, humorista szerint a Mi Hazánk be fog jutni a 2022-es országgyűlési választáson a parlamentbe – írta meg a Magyar Jelen. Hozzátették: Ceglédi Zoltánt a Heti Hetesben ismerhette meg a széles közönség, nem titok tehát, hogy elsősorban a baloldali, liberális pártokhoz köthető. A közelmúltban Ceglédi azzal került be a hírekbe, hogy a momentumos Donáth Annának ad tanácsokat Brüsszelben havi 865 ezerért – írja a portál.

A Magyar Jelen megírta: Ceglédit a Blikk szólaltatta meg a járványügyi korlátozások politikai hatásai kapcsán. Az elemző úgy látja, hogy „egyetlen párt tudta megfogni a kárt szenvedő csoportokat, ez a Mi Hazánk.” A műsor további részében arról beszél, hogy az egyesült balliberális ellenzék nem fogékony az újranyitásra, jelenleg a Mi Hazánkon kívül minden párt lezárásbarát, írják.

Ceglédi elmondta: „Százezres tömeg a vendéglátásban, akinek élete napi üzenet az ellenzék felé. Vajon fogják az adást? Ott vannak még az aktívak, akik hajlandóak költeni, és a fiatalok, akiktől a vírus elvette a fesztiválokat, koncerteket, vagy a végzős középiskolások, akiknek 2022-re választójoguk lesz, de ott vannak a szülők is, akik közül sokan elveszítették a munkájukat. Ezeket a csoportokat jelenleg a Mi Hazánk tudta azonosítani.”

Erre alapozva Ceglédi sima bejutást jósol a radikális, nemzeti pártnak. „A Mi Hazánk ugyanis épp befoglalja azt a pozíciót, ami simán a 2022-es parlamentbe röpíti őket, ha rajtuk kívül csak a betiltó kormány és a még durvábban betiltó köztársaságpártiak vannak a pályán.”

(Magyar Jelen) 

Kép forrása: Ceglédi Zoltán Facebook-oldala

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,, simán a 2022-es parlamentbe röpíti őket,,

Miazhogynagyonis! Sőt! Kétharmaduk lesz. Mindenki ingyen fogja kapni a ceglédi céklasalátát. :-)

Azt meg kihagytam, hogy a vörös káposzta is ingyen lesz. :-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés