Keira Knightley nem szexel többé olyan filmben, amit férfi rendez

2021. január 26. 08:21

A színésznő nem szeretne mindenkit kizárni az ilyen jelenetekből, de a férfiakat azért igen.

2021. január 26. 08:21
null

A világhírű színésznő a Chanel Connects podcast vendége volt, Lulu Wang rendezővel és Diana Solway producerrel beszélgetett: itt került szóba, hogy vannak olyan jelenetek, melyeket többé nem vállal el, ha férfi a rendező – írta meg a The Guardian. „Ha egy olyan filmet készítenék, ami az anyaságról és a test elfogadásáról van szó, úgy érezném, hogy sajnálom, de ezt csak egy női filmrendezővel szeretném megtenni” – mondta Knightley. Hozzátette: nem zár ki teljesen senkit, de a férfiakat igen.

A színésznő hangsúlyozta: többé nem akar részt venni a rettenetes szexjelenetekben, ahol mindenki nyög és ki van kenve, egyszerűen nem érdekli ez az egész. „Nagyon kényelmetlenül érzem magam, ha férfiak előtt kell ábrázolnom mindezt” – mondta.

Knightley szerint hajlamosak vagyunk együtt érezni a férfiakkal, mert kulturálisan az ő tapasztalataikkal találkoztunk többet. A színésznő már évekkel ezelőtt kikelt a férfi rendezők dominanciája ellen: 2018-ban még esszét is írt arról, hogy a férfiak azt várják el a nőktől, hogy legyenek kedvesek, támogatóak, csinosak, de ne túl csinosak, legyenek szexik, de ne túl szexik, legyenek sikeresek, de ne túl sikeresek – írta meg a The Guardian.

(The Guardian)

Fotó: MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rovan
2021. január 27. 18:28
Sem műköröm, sem körömlakk, sem hosszúköröm. Sem csupasz punci. Ezeknek mind mondjatok nemet, lányok. Ezeket csak az elbaszott faszok akarják.
rovan
2021. január 27. 18:24
Legyen természetes, mert gyönyörű önmagában. Natur ahogy van.
rovan
2021. január 27. 17:32
Kifejezetten tilos.
rovan
2021. január 27. 17:31
És a puncit sem kell borotválni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik