Meg tudom érteni az egyre elégedetlenebb magyar vendéglátósokat

2021. január 24. 13:37

Ideje lenne, hogy a kormány a Fidesz holdudvara helyett azokon segítsen, akiknek tényleg szükségük van a segítségre.

2021. január 24. 13:37
Donáth Anna
Facebook

„Meg tudom érteni az egyre elégedetlenebb magyar vendéglátósokat: miközben sorra dőlnek be a vállalkozásaik, a kormány nem nekik segít, hanem saját strómanjait tömi ki milliárdokkal.

Most épp az derült ki, hogy a magyar állam 23 milliárdért hirdetett a Mészáros Lőrinc üzleti köreibe tartozó TV2-n, és 14 Mészáros-hotel kapott több mint 17 milliárd forintnyi felújítási támogatást úgy, hogy közben elbocsátotta munkavállalói felét.

Ideje lenne, hogy a kormány a Fidesz holdudvara helyett azokon segítsen, akiknek tényleg szükségük van a segítségre: a csőd szélén álló kis- és középvállalkozásoknak és a megélhetésüket elvesztő családoknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 26. 11:08
Annácska! Mit tettél ma azért, hogy Magyarország több vakcinához jusson?
Anonymtalan
2021. január 25. 11:13
Te figyelj ide egy kicsit Donáth Kacsa! Te és az ocsmány pártod aggitál legjobban az oltások ellen és késleltetné a dolgokat, aztán meg jössz ide sírni, szegény vendéglátósokért, akiknek elemi érdekük, hogy minél előbb, minél több ember be legyen oltva, hogy fel lehessen oldani a korlátozásokat biztonságosan. Mondtam már hogy eredj a kurva apádba?
fogas paduc
2021. január 25. 10:20
Aljas hazug!
rókabácsi
2021. január 25. 10:19
és mennyi vakcinát szereztél? hogy segíts? dum,álni én is tudok! de akkorát hazudni mint te! na az még nem megy%!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik