Törölték az országos nyitás melletti tüntetés eseményét

2021. január 23. 21:33

Február elsejére tervezték volna a megmozdulást, amelynek eseményét azóta törölték a Facebookról.

2021. január 23. 21:33
null

Ahogy arról beszámoltunk, létrejött egy esemény Facebookon, „Országos nyitás!!!” címmel, melyben február elsejére tüntetni hívják az embereket a Hősök terére, a korlátozások eltörléséért. Az ügy előzménye az, hogy bár hivatalosan a járványügyi veszélyhelyzet miatt bevezetett korlátozások február 1-ig vannak meghosszabbítva, ugyanakkor Orbán Viktor péntek reggeli Kossuth Rádiós interjújában arról beszélt, hogy a korlátozások visszavonásán csak akkor lehet elkezdeni gondolkozni, ha az összes egészségügyi dolgozó és a veszélyeztetettnek minősülők is be lettek oltva.

A Facebookon létrehozott esemény linkjére rákeresve a felhasználókat az alábbi kép fogadja:

Az esemény eltűnése előtt több mint harmincezren jelezték érdeklődésüket, továbbá közel hatezren azt, hogy elmennének a tüntetésre.

Frissítés:

A Facebookon időközben felbukkant egy új esemény „Országos nyitás!!!” névvel, egyelőre 97 érdeklődővel, és 33 emberrel, aki jelezte, hogy ott lesz a tüntetésen. Az nem ismert, hogy az eredeti eseményt miért tüntették el Facebookról a szervezők.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2021. január 25. 16:13
Elmarad, lefújták a tüntetést. Egyszerű, de már volt ilyen: megnézték a meteorológiai előrejelzést.
Julismama2
2021. január 24. 18:48
Szabó Gábor néven (csak nem a jobbikas?) újabb cirkuszt szerveznek Séta a vendéglátásért....
Mandolini
2021. január 24. 15:16
Börtönbe a szervezőkkel. Halálbrigád.
nyugalom
2021. január 24. 13:17
Ha a butasag fajna....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik