Kiállunk Navalnij és a változást követelő orosz emberek mellett!

2021. január 23. 20:25

Szabadságot és változást követelő emberek tízezrei vonultak az utcákra szerte Oroszországban.

2021. január 23. 20:25
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Szabadságot és változást követelő emberek tízezrei vonultak az utcákra szerte Oroszországban – voltak, akik mínusz 50 fokban tüntettek –, hogy kiálljanak Putyin legnagyobb ellenfele, a jogtalanul letartóztatott Alekszej Navalnij mellett.

Európában nem nézhetjük tétlenül, hogy Putyin elnyomó rendszerében szisztematikusan próbálnak meg leszámolni a rezsim ellenfeleivel és a demokratikus átalakulás követelőivel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2021. január 25. 01:51
ja, most ez a navalnij is divat, mint prájdszezonban a buziság
Treff
2021. január 24. 18:23
Állj ki az utcára!Talán ott több szerencséd lesz!
kálmi
2021. január 24. 16:49
Ezek képtelenek felfogni, hogy emberek milliói nem akarnak állandóan forradalmárkodni, mindennel szembemenni, nyüzsögni, bomlasztani, hanem békében szeretnének élni, mert élni háborúban nem vagy csak csak nagyon rosszul és túlélni lehet. A béke az amiben az ember foglalkozhat nyugodtan magával a családjával az életével. Ezeknek a libsiknek születési hibája ez az állandó szembemenés, lázítás, ellenkezés.
akiaki
2021. január 24. 16:13
a liba miért dumál hülyeséget?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik